annonse

The Hamburg Blues Band med venner inntar Pakkhuset

Til Pakkhuset
Til Pakkhuset: The Hamburg Blues Band er ute på turné med Krissy Matthews og Pete Brown. (Foto: Presse)
Med suksess
Med suksess: Krissy Matthews spilte på Pakkhuset også i 2016. (Foto: John Arne Paulsen)
Klare for Nes
Klare for Nes: Hamburg Blues Band med venner er klare for Pakkhuset. (Foto: Presse)

Nes Blues Club slår på stortromma og inviterer lørdag til konsert med The Hamburg Blues Band, Krissy Matthews og Pete Brown.

John Arne Paulsen

Lørdag denne uka ligger det an til å bli en stor blueskveld på Pakkhuset i Årnes sentrum. The Hamburg Blues Band med venner inntar scenen. Arrangør Nes Blues Club har engasjert solide, musikalske krefter fra det store utland.

– Vi har fått tak i en fantastisk bra samling musikere denne helga. Det er duket for høy kvalitet fra start til slutt, sier Jon Troli, bookingansvarlig i Nes Blues Club.

Levende og rotekte

Bluesklubben har 20-årsjubileum i år og de har derfor satset ekstra på å ha gode internasjonale og nasjonale band på scenen.

Med suksess
Med suksess: Krissy Matthews spilte på Pakkhuset også i 2016. Foto: John Arne Paulsen

The Hamburg Blues Band står for intens, levende og rotekte blues. Frontfiguren er gitarist og vokalist Gert Lange.

– Denne gang spiller de sammen med Krissy Matthews, som høster mange lovord for tiden og turnerer i hele Europa, sier Troli.

Klare for Nes
Klare for Nes: Hamburg Blues Band med venner er klare for Pakkhuset. Foto: Presse

Matthews har også besøkt Pakkhuset tidligere, der han imponerte med sin gode stemme og gitarteknikk.

Nå spiller han altså sammen med The Hamburg Blues Band, som blander «slitesterk» gitar-bluesrock med soul, rhythm & blues, boogie, og noen jazzinfluerte toner.

Eric Claptons band

– The Hamburg Blues Band har også en annen, godt kjent musiker i rekkene, og da sikter jeg til vokalist Pete Brown som hadde en rolle i Cream, sier Troli, og legger til at Cream var bandet til Eric Clapton.

– Med andre ord er det duket for høy kvalitet over hele linja, forsikrer Troli.

Buss ut av Nes

Klubben har også leid inn buss som går fra Pakkhuset til Oslo via Neskollen, Kløfta og Lillestrøm etter konsertens slutt.

– Vi håper at mange benytter seg av dette tilbudet, legger Troli til.

The Hamburg Blues Band har lagt inn Pakkhuset på Årnes som ett av to steder de besøker i Norge på turneen de er ute på for tiden.

john@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse