ELVERUMCUP 2023: Jenter og gutter fra 2007-2013-lagene deltok i helga.

Tårer, isposer, jubel og minner – slik gikk det under årets Elverumcup

Det var duket for både jubel og tårer da R&Å-lagene deltok i håndballcup i Elverum i helga.

Artikkelen er basert på innsendt materiale.

I helga var det duket for årets fellescup i Elverum, og R&Å håndball var på plass. Unge og talentfulle håndballjenter fra 2010, 2011, 2012 og 2013, samt guttelaget fra 2007 og 2008 deltok.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Spente og håndballglade stjerner fikk kaste ball mot likesinnede fra Norges kriker og kroker. Det ble noen kamper på fredag for de eldre lagene, mens alle fikk kaste ball på lørdag og søndag.

Les også
Markerte 50 år med Neskarusell – Tiril ga fra seg den gule trøya

Håndball er en engasjerende idrett, så trener og lagleder Simon Rønneberg (J10) kan fortelle at det ble noen skuffelser, noen tårer, noen isposer og mye jubel. Håndballstjernene prøvde å finne tid til å heie på hverandre på tvers av årskull, og bidro til fin støtte og god stemning – akkurat slik en cup skal være.

Koste seg på konsert

Lørdag kveld var det tid for cupens krem, nemlig konsert. VILDE, Norwegian House Mafia og Beathoven sørget for liv i Terningen Arena. For noen var det deres første konsert, og for andre var det enda en i rekken, men opplevelsen ble uansett minneverdig med lys- og flammeshow.

KONSERT: Det ble skapt minner da flere artister skapte liv under cupens konsert.

Klubbens guttelag kom til sluttspill på G14- og G16-nivå. Til tross for iherdig innsats av guttene og støtte fra tribunen, ble det ingen pokal, men de kunne reise hjem med hodet hevet og noen erfaringer og minner rikere.

Les også
R&Å-kapteinen brakk kragebeinet

Hadde det gøy

Arrangementet var spredt over et større område med mange haller, og Rønneberg sier at de ikke hadde klart det uten behjelpelige foreldre. Spillerne hadde det moro, fikk pleiet samhold, lagånd og vennskap – akkurat slik en overnattingscup skal være.

Raumnes & Årnes ønsker takke alle utøvere, trenere og foreldre for å ha gjort dette mulig.