Superfinale Publikumspris: Lisa Sannerud Høisæt, Leif Munkelien og Nes ridesenter er nominerte i superfinalen til publikumsprisen under Kultur- og idrettsgalla som går av stabelen i januar 2020. Foto: Raumnesarkiv

Superfinale publikumsprisen – gi din stemme til den du mener bør vinne publikumsprisen.

Nå starter superfinalen til publikumsprisen. Disse tre fikk flest stemmer i innledende runde, nå er alle stemmene slettet og avstemmingen starter på nytt. Hvem bør vinne Publikumsprisen?

Det har vært stor interesse for å gi stemmer til de nominerte til publikumsprisen. De tre med flest stemmer blir med i en superfinale som går gjennom julen. Hvem som vinner prisen blir offentliggjort under kultur- og idrettsgallaen. Gi stemme til din favoritt på skjema nederst på siden.

Les også
Nominerte kulturutøvere

Raumnes sine lesere har i høst nominert en rekke kandidater til publikumsprisen. 13 av disse oppfylte kriteriene og de siste to ukene har leserne til Raumnes stemt på sine favoritter blant disse 13.

De tre med flest stemmer går videre til en superfinale og får være tilstede under kultur- og idrettsgallaen i Nes kulturhus.

Alle tidligere stemmer er nå slettet, og avstemmingen blant disse tre starter på nytt nå. Skjema for å avgi stemme finner du nederst på denne siden.

Det er bare lov å gi en stemme per person og juryen vil stå fritt til å slette uregelmentær stemmegivning.

Les også
Årets nominerte idrettslag og idrettsutøvere

Leif Munkelien

Leif Munkelien er stifter og initiativtaker til organisasjonen «Metalheads against bullying». Tross sitt tøffe utseende har de tatt steget opp i kampen mot mobbing. Blant annet har de stått i spissen for å tilby gratis tatovering for å skjule arr etter selvskading. Organisasjonen har sitt utspring i Nes og opererer over hele landet.

Klikk her for å gi din stemme

Metallheads against bullying: Leif Munkelien i Metallheads against bullying er nominert til publikumsprisen. Foto: Tommy Simon Norum
Les også
Ny idrettsgalla i januar: – Kom med tips og forslag

Nes ridesenter / Hestens juleshow

Nes Ridesenter har gjennom hele året kurs for å lære barn- og unge å ri og håndtere store hester. I tillegg arrangerer de «hestens juleshow» en gang i året. Det er et arrangement som samler små og store, voksne og barn både i publikum og av deltakere, og for mange er det ikke jul uten arrangementet.

Klikk her for å gi din stemme

Hestens Juleshow: Nes Ridesenter inviterer hvert år til Hestens Juleshow. Rideskolesjef Malin Prytz Sørlie (f.v.) og Marine Halmrast Simonsen sto i spissen i år. Foto: Tommy Simon Norum

Grøss & Magi

Spøkelsessti-arrangementet til den nystartede foreningen trakk over 1000 gjester fra fjern og nær og skapte skremmende og magiske øyeblikk for store og små i forbindelse med Hallowween. De er en nyoppstartet forening i 2019 og de imponerte med skuespillere, dansere og mange effekter. Spøkelsesstien gjennomføres med stor innsats fra frivillige og ikke minst primus motor Lisa Sannerud Høisæt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Klikk her for å gi din stemme

Døde skikkelser: Disse skikkelsene dukker opp i hagen til Lisa Sannerud Høisæt under halloween-arrangementet. Nå har hun registrert foreningen Grøss & Magi for å videreforedle koseptet. Foto: Lisbet Bekkeli Amundsen

For å unngå stemmejuks, vil vi lagre IP-adresser og informasjonskapsler til alle som avgir stemme.