annonse

Stian Ringstad er tilbake i Godset

Tilbake i Drammen
Tilbake i Drammen: Stian Ringstad er nå tilbake i Drammen for å starte en ny sesong i Strømsgodset. (Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix)

Stian Ringstad har takket nei til å være med Sandefjord ned i Adeccoligaen. Mandag starter han oppkjøringen sammen med klubben som eier ham, Strømsgodset.

  • Thomas Frigård

– Vi starter oppkjøringen i neste uke, og da er jeg på plass i Drammen. Jeg har fått signaler på at de vil ha meg tilbake, men det er fortsatt ikke helt avklart hva som skjer videre. Jeg har ett år igjen av kontrakten og forholder meg til det, sier Stian Ringstad.

Opplevde en opptur

De siste to sesongene ble det lite spilletid for nesbuen i Strømsgodset. I fjor sommer ble han lånt ut til Sandefjord, og Vestfold-klubben kjempet en hard kamp utover høsten for å unngå nedrykk. Både Ringstad og Sandefjord hadde en god høst, men det kunne ikke forhindre at klubben måtte ta den tunge vegen ned i divisjonen under. Klubben ville ha med seg Ringstad videre, men nesbuen ønsker å spille i toppligaen.

– For meg var oppholdet i Sandefjord en opptur, og etter to sesonger med lite spill var det veldig viktig med tanke på min veg videre. Jeg ønsker å spille i eliteserien, og jeg tar med meg en god følelse inn i den nye sesongen, sier Ringstad.

Sulten på mer

Stian Ringstad kom til Strømsgodset fra den portugisiske klubben Braga foran 2017-sesongen. Han har tidligere spilt for Lillestrøm, Eidsvold Turn og moderklubben Haga. Han debuterte på landslaget i 2014. Han har en kontrakt med Drammens-klubben som strekker seg ut denne sesongen.

– Jeg hadde en god avslutning på sesongen i fjor, og jeg er innstilt på å vise meg godt fram på treningene framover. Jeg gleder meg til en ny sesong, sier Ringstad.

Strømsgodset sesongåpner med hjemmekamp mot Haugesund 31. mars.

annonse