annonse

Starter touren i dag – sykler for veldedighet

Amund Grøndahl Jansen
Amund Grøndahl Jansen: Grøndahl Jansen sykler ritt i Kina denne uka. (Foto: Harald Eigum)

I år som i fjor sykler Amund Grøndahl Jansen for «Redd barna» under årets Tour de France.

  • Øyvind Hofsrud

I fjor syklet nesbuen sitt første Tour de France. Da ga han folk muligheten til å gi til veldedighet underveis. I år gjør han det samme.

Den ferske norgesmesteren ble for et par dager siden utsatt for en spøk av sine lagkamerater da de ga ham en dansk mestertrøye, istedenfor den norske mestertrøya. Nå blir den danske mestertrøyen gitt ut til en dem som donerer penger til Grøndahl Jansens veldedige formål, det skriver nesbuen på Facebook.

Tour de France består av 21 etapper. Amund Grøndahl Jansen blir å se i den norske mestertrøyen på de fleste etappene. Under tempoetappene sykler han i vanlig lagtrøye da han ikke ble norsk mester på temporitt. Johan Kaggestad, TV2s sykkelekspert, sier det kan være mulig å se nesbuen i den gule ledertrøya etter tourens andre etappe om tilfeldighetene går nesbuens veg.

oyvind@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse