UTSIKT: Vennene Kennet Rustad (f.v), Bjørn Steinar Moe, Roger Stokkvin og Beate Rustad hadde panoramautsikt til innspillingen av finalen i Sommerhytta fra parsellen.

Spilt inn i Nes: Folk strømmet til for å se finalen i TV2s Sommerhytta

Fredag gikk finalen i Sommerhytta 2022 av stabelen ved Nes Strandhager og det gikk ikke upåaktet hen hos nesbuene.

Se flere bilder nederst i saken!

Fredag kveld skulle det avgjøres hvem av de fire deltakerparene som stakk av med seieren i Sommerhytta 2022. Det gikk ikke upåaktet hen hos nesbuene som strømmet til både med båt og til fots.

I ti uker har innspillingen foregått og fire kjærestepar i alderen 25 til 33 år har konkurrert om å skape den flotteste sommerhytta. Hvem disse åtte deltakerne er, er en hemmelighet frem til vårparten neste år, men Raumnes kan røpe at spenningen var stor rett før innspillingen av finalen tok til.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

PROGRAMLEDER: Guri Solberg er programleder for Sommerhytta som skal vises på TV2 neste sommer.

Favoritt

Hytteiere ved Nes Strandhager samt naboer har kunnet melde seg på for å stemme på sin favoritt. Stemmene til publikum teller sammen med de tre ekspertstemmene Finn Schjøll, mest kjent som «Blomster Finn», Aina Steen som er interiørekspert og Lars Fossum, bedre kjent som «Snekker-Lars». Kennet Rustad har strandhagehytte hvor han tilbringer mye tid og har fulgt godt med på innspillingen.

– Jeg har mest trua på gult lag, sa han før finalen tok til.

Programleder Guri Solberg er fornøyd med årets lokasjon for innspillingen.

– Vi har vært så heldige med været denne gangen, jeg tror dette er den sesongen av Sommerhytta vi har hatt mest sol. Det er så fint og vidstrakt her ved Glomma, sa hun før hun måtte løpe videre og gjøre seg klar for opptak.

FINALE: Fra denne scenen nesten i vannkanten ved Glomma ble finalen i Sommerhytta spilt inn fredag.

Sommeren 2022

Et dusin båter hadde funnet veien til Hagenstranda denne varme sommerkvelden og etterhvert som finalen nærmet seg, kom flere til også til fots. Toba Zarrin har også hytte på strandhagene og har fått se inne i alle hyttene underveis.

– De er alle fine på hver sin måte, sa hun, og ville ikke røpe hvilken av hyttene som er hennes favoritt.

Hvilket par som gikk av med seieren og vant hytte på Nes Strandhager blir ikke offisielt før programmet skal sendes på TV2 neste sommer. Etter gårsdagens finale vil alle hyttene bli dekket til og stå urørt i ett år.

Les også
Sommerhytta skal produseres hos Nes Strandhager
SOMMERHYTTA: I ti uker har Nes Strandhager og Hagenstranda vært arena for innspilling av Sommerhytta som skal vises på TV2 neste sommer.
BÅTER: Flere hadde tatt turen med båt for å se innspillingen av finalen i Sommerhytta.
SPENNENDE: Tone Anette Larsen (f.v), Kari Stageberg, Toba Zarrin og Sofia Skärgård hadde møtt frem for å se overvære finalen i Sommerhytta. -Vi er jo litt nysgjerrie og så blir det spennede å se hvem som vinner, sa de.