FORNØYDE HYTTEEIERE: Ibrahim Mahnin og Sara Meyer Boudaya trives godt på hytta i Nes. Foto: Amanda Tandberg

Sommerhytta-vinnerne er endelig kommet på plass: – Fint å komme seg ut av byen

Sara Meyer Boudaya og Ibrahim Mahnin trives så langt svært godt som hytteeiere i Nes.

Det har gått nesten to måneder siden det var klart at Sara Meyer Boudaya og Ibrahim Mahnin fra Oslo stakk av med seieren av sin egen hytte ved Nes strandhager, under årets sesong av Sommerhytta på TV2.

Mye å gjøre i stand

Siden dette har paret brukt mye tid på å gjøre i stand hytta. I ett år sto den urørt, og Raumnes har tidligere omtalt at mange hyttenaboer og andre reagerte på uteområdene til de fire sommerhyttene. De brukte derfor litt tid på å ordne alt.

Les også
Slik forklarer Smartbo de ustelte hytte-hagene: – En misforståelse

– Vi brukte vel en hel helg på kun å rydde og fikse ute her. Men vi fikk god hjelp fra venner og familie, sier Mahnin, som også legger til at hyttenaboene har tilbudt seg å hjelpe.

Når Raumnes sin journalist ankommer hytta, er det som å se det på TV. Hytta er strøken både ute og inne, med alle de kjente møblene som seerne fikk se på TV-skjermen. Paret innrømmer likevel at det er noen få ting som gjenstår.

– Man ser liksom alltid nye ting som kan gjøres når man begynner å titte. Vi må i hvert fall få fiksa opp i den blomsterkassa bak oss her, for den har fått kjørt seg litt i vinter. Ellers er det solskjerming og litt tykkere madrasser inne som må på plass, så er det klart for enda mer besøk her, sier Meyer Boudaya.

Så langt har de hatt mest familie på besøk, men de merker at de savner å ha de andre Sommerhytta-parene rundt seg. De gleder seg derfor veldig til at alt er på plass, sånn at de kan invitere alle sammen på besøk.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Trives godt i Nes

Ikke bare er de fornøyde med hytta si, de er også veldig fornøyde med stedet og kommunen for øvrig. Både de selv og familie som kommer på besøk, blir overrasket over stillheten og roen de får her. Å kjøre gjennom Nes' mange åkre gjør noe med dem.

Les også
Dette paret vant Sommerhytta: – Helt overveldende

– Hver gang jeg kommer inn på grusvegen her, er det første jeg gjør å senke farten og åpne vinduene, og bare ta alt innover. Det er så deilig, sier Mahnin.

– Det er veldig fint å komme seg ut av byen av og til. Det er virkelig noe helt annet enn Oslo, legger Meyer Boudaya til.

Så langt har ikke paret sjekket ut alt Nes har å tilby, men de har vært innom BrukaNes på Årnes, og dratt rett over kommunegrensa for å spise på Sanngrund noen ganger.

– Der har dem så god mat! Alt jeg har spist der får terningkast seks fra meg, altså, sier Mahnin.

GLEDER SEG TIL FORTSETTELSEN: Ibrahim og Sara gleder seg til mange flere turer til hytta på Nes strandhager. Foto: Amanda Tandberg

De forteller videre at de trives mye bedre enn forventet i Nes, og gleder seg til å reise på mange turer på hytta sammen med familie og venner. Med kun 45 minutters kjøretur fra Oslo, er det enkelt for dem å reise på spontane turer på hytta.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Tettheten er ikke et problem

I kommentarfelt på Facebook er det flere som kommenterer hvor tette hyttene er, og at man ikke får noe privatliv. Det har paret riktig nok ingen dårlig erfaring med.

– Ja, det er tett, men det er også hyggelig. Det er litt fester og liknende i helgene, men det hører vi bare hvis vi er ute. Det er helt stille inne. Også er hyttene bygd slik at man får litt skjerming fra hverandre uansett, så det føles av og til som det bare er oss her, fastslår Boudaya.

Mahnin er enig, og legger til at siden de bare har hyggelige naboer, så går det fint uansett.

Les også
– Det er veldig mange som har trykket seg inn på annonsen

– Alt i alt er vi veldig fornøyde, med folk, beliggenhet og alt. Vi håper på å få tatt i bruk SUP-brettet vi vant under Sommerhytta før sommeren er over, smiler paret.