Savnet: Store mannskaper fra Røde Kors, Norsk Folkehjelp og Norske Redningshunder ble ved midnatt satt inn i søk etter en savnet mann på Rånåsfoss. Foto: Fred C. Gjestad

Hjelpemannskaper satt inn i søk etter savnet mann

Store styrker med frivillige mannskaper ble satt inn i søk etter en savnet mann ved midnatt natt til tirsdag.

Politi og brannvesen søkte mandag kveld etter en savnet mann i området ved kraftstasjonen på Rånåsfoss.

– Jeg kan bekrefte at politihelikopteret søker fra lufta og brannvesenet søker langs elvekanten, sier Tom Sandberg, operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Han forteller at vedkommende de søker etter en mann i 40-åra. Bilen hans ble funnet på Rånåsfoss tidligere mandag kveld. Mannen ble meldt savnet for flere dager siden.

Savnet: Brannvesenet søkte med båt etter savnet person på Rånåsfoss Foto: Fred C. Gjestad

– En personen er meldt savnet og vi har søkt ved vedkommendes bolig, undersøkt med slektninger og søkt på andre aktuelle steder, men har vi ikke funnet han. Vi har foreløpig ikke gått ut med noe signalement på mannen, sier Sandberg.

Politiet søkte med hund langsmed elva og Nedre Romerike Brann og redning hadde i flere timer båt på vannet for å gjøre overflatesøk.

Ved 23-tiden ble søk på vannet avsluttet for kvelden og frivillige hjelpemannskaper ble kalt inn for å søke i nærområdet. Politiet gjør samtidig taktisk etterforskning i håp om å finne mannen.

Ved midnatt kom det søkemannskaper til Rånåsfoss for å søke etter mannen.

SØKER MED POLITIHELIKOPTERET: Mandag kveld ble det søkt med helikopter ved kraftverket på Rånåsfoss. Foto: Raumnes-tipser