R&Å J11: Jentene er fornøyde med helgens cup. F.v.: Elin Rønneberg, Sare Hajari, Mia Husebø-Isaksen, Thea Stenmyren Nordgård, Celine Aas-Heiberg, Alva Sørby Husås og Mathilde Haugnæss. Foran: Amalie Sveen

Slo erkerivalen under helgens håndballcup

I helgen møtte R&Å J11 opp i Elverum til en spennende cup. Andretrener og oppmann for J11, Simon Rønneberg, oppsummerer her cupens hendelser.

Jentene møtte opp ved Løtenhallen på fredag og møtte vertene Elverum. Det var lenge en jevn og spennende kamp der de blå og svarte trakk det lengste strået og gikk seirende ut med 3–2.

Etter å ha innkvartert på Elverum ungdomsskole og fått en matbit, gikk turen til godteavdelingen på den lokale Kiwi-butikken. Det var god stemning utover kvelden.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Spennende kamper og kjendisspekket konsert

Lørdagen startet med spenning og det endte 4–4 mot Trysil etter godt forsvarsspill fra begge lag. Etter noen timers pause og litt vindusshopping møtte vi Tiller-jentene. Trønder-jentene ble en tøff motstand og det endte med en 5–1 seier til Tiller.

Les også
Espen fikk tredjeplass: – Jeg ville blitt fornøyd med topp ti

Vi tok en liten teambuilding på den lokale svømmehallen før middag og turen gikk tilbake til skolen, der jentene gjorde seg klare for konsert i Terningen Arena. Haux, Helene Olafsen og Ballinciaga vartet opp med lys-, flamme-, konfetti- og serpentiner-show til stor glede for flere hundretalls musikkglade håndballspillere.

Kvelden ble avsluttet med obligatorisk lørdagsgodt.

Slo erkerivalen

På søndag var det tid for lokalderby mot Kongsvinger. Kanskje var det teambuilding, kanskje var det konserten eller kanskje var de oppmuntrende ord som gjorde susen, men jentene storspilte med solid forsvarsspill og sterkt angrepsspill. Oppgjøret endte 7–2 til Raumnes & Årnes og cupeventyret ble avsluttet med brownies for bursdagsbarnet Mathilde som fylte 12 år.

Trenerne takker for en fin cuphelg. En super jentegjeng å ha med på tur. Takk til foreldrene som stilte opp denne helgen med overnatting og kjøring (Eirin og Bent) og tribunestøtte fra foreldre som tok reisen tur/retur Årnes-Elverum.