Barnegruppen i Nes revy- og amatørteater spiller Pippi Langstrømpe i november.
Barnegruppen i Nes revy- og amatørteater spiller Pippi Langstrømpe i november.

Setter opp Pippi

Pippi Langstrømpe er årets teaterforestilling fra barne- gruppa i Nes revy- og amatørteater.

Årnes

- Nå kommer Pippi til oss, og dette er noe alle kjenner til, sier instruktør Annikken Hansson. Om en måneds tid, torsdag 12. november, er det premiere på forestillingen Pippi Langstrømpe. Den spilles fire ganger.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

- I utgangspunktet ønsket vi oss Pippis juleforestilling, men den er litt tynn for en slik gruppe. Dermed ble det den klassiske Pippi-forestillingen. Vi har imidlertid lagd den om med vinterlandskap, slik at vi forsøker å skape litt julestemning, sier Hansson.

Hun har 25 unge skuespillere i alderen 10 til 15 år i barnegruppa, og det har allerede holdt på lenge med forberedelsene til årets forestilling.

- Prosessen og utvelgelsen av forestilling starter allerede rett etter fjorårets forestilling. Det handler om å finne et stykke som treffer barna, og samtidig skal det være litt julete. Sang og musikk er også viktig, sier Hansson.

Barnegruppa til Nes revy- og amatørteater spilte for øvrig Pippi-forestillingen for ti år siden. Da med Adele Heiberg i hovedrollen som Pippi. Hun er hjelpeinstruktør på årets forestilling.

Hansson tror dette blir veldig bra, og hun håper nesbuene tar med seg barna for å se Pippi-forestillingen om en måneds tid.