GOD STEMNING: Denne familien på Auli sang med under fremføringen av nasjonalsangen. Fra venstre, bakerst: Tone Haraldsen, Jonny Waaler, Stian Kornstad, Roar Kornstad. I fremste rekke, fra venstre: Lotte Haraldsen Waaler, Tove Mette Kornstad, Martine Kornstad, Oliver Kornstad og Anne Kornstad. Foto: Trond Rasmussen

SE VIDEO: Folk sang med på «Ja, vi elsker»

Nesbuer i de tusen hjem sang med på nasjonalsangen. På Auli var det Framtun og Auli skolekorps som sørget for ekte 17.mai-stemning.

Klokken 13 i dag sang hele Norge nasjonalsangen, på denne dagen som på alle måter er annerledes. På Auli sørget FASK (Framtun og Auli skolekorps) for flotte toner og fin 17.-stemning.

Tove Mette Kornstad hadde med seg storfamilien for å høre på korpset spille.

– Det er spesielt. Man er jo vant med å være ute blant masse mennesker på 17. mai, men i år får vi ikke gjøre det vi pleier å gjøre, sier Kornstad, som likevel forsikrer om at familien skaper god 17. mai-stemning ved å være kreative.

– Vhar laget til en bra lek. Vi skal ha mange morsomme leker. Vi skal ha potetløp, hoppe i sekk, og så har vi laget poster, og så skal vi kaste erteposer i en bøtte. Og sette hale på grisen.

– Går det an å få den gode 17. stemningen, selv om dagen er annerledes?

– Ja da, vi har spist pølser og kost oss!

Her er et klipp fra da korpset spilte «Ja, vi elsker dette landet». På raumnes sin facebookside finner du flere klipp fra da vi sendte direkte.