FÅR SKRYT: Rolf Wegar Gundersen får skryt av sjefen etter at han ble nest best på kundetilfredshet blant Aktivs godt og vel 300 eiendomsmeglere i Norge. Foto: Jan Erik Hæhre

Rolf Wegar på 2. plass: – En vanvittig bra prestasjon

Blant godt og vel 300 eiendomsmeglere i Aktiv i Norge, er Rolf Wegar Gundersen nest best på kundeservice. Det er Tommy Breen svært godt fornøyd med.

– Det er en vanvittig bra prestasjon, slår Breen fast. Han er daglig leder i Bankenes Boligmegler, som omfatter de fem kontorene på Årnes, Jessheim, Sørumsand, Aurskog og Bjørkelangen. Han er stolt over at en av hans eiendomsmeglere ble nummer to blant alle meglerne i Aktiv.

Les også
– Jeg har hatt permisjonsvarslene klare

– Det er gøy at en av våre kommer så høyt opp, sier han.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Breen forteller at Aktiv er en kjede over hele landet med godt over 300 eiendomsmeglere, og de måles på mange områder. Ett av områdene er altså kundetilfredshet, og der ble Rolf Wegar nummer to.

Ligger alltid høyt

Breen forteller at de alltid har høy KTI (kundetilfredshetsindeks), og kundene er fornøyd år etter år. Men det skal altså litt ekstra til for å nå helt til topps for enkeltmeglere, og denne gang var en av hans meglere svært nær.

– Det er imponerende, slår Breen fast en gang til.

Les også
Linstow AS: – Vil være med og bidra

– Kjeden jobber mye med kundetilfredshet, og det er gøy å komme såpass høyt, sier Gundersen. Han peker på at gjennomsnittet var 88 prosent, mens hans score i fjor var på over 95 prosent.

– Dette bekrefter vel at jeg gjør noe riktig, sier Gundersen med et smil.

1,1 millioner over takst

– Det er alltid morsomt med fornøyde kunder, sier Gundersen.

Tommy Breen skyter inn at Rolf Wegar senest onsdag kveld solgte en leilighet priset til seks millioner kroner på Årnes til 1,1 millioner kroner over takst.

– Det er jo helt enormt, og ikke normalen i disse tider, sier Breen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

FORNØYD: Tommy Breen er fornøyd med at en av hans meglere ble nummer to blant alle meglerne i Aktiv-systemet. Foto: Jan Erik Hæhre

– Hvordan er markedet i midten av februar?

– Det er mer positivt enn jeg fryktet før jul. Vi har interessenter på visningene, men budene sitter litt lenger inne, sier Gundersen, og slår fast at det ikke er krise på noen som helst måte.

– Har mye å by på

Gundersen peker på at Nes ikke blir mindre sentralt, og at kommunen bør være attraktive for folk som vil bosette seg i Oslo-regionen. Han peker også på at prisnivået i Nes fortsatt er ganske greit.

Les også
Omsorgsboliger: – Ja det haster, men ikke for enhver pris

– Nes har dessuten mye å by på, og jeg prøver å gi boligkjøperne noen tips om denne fine bygda, sier Gundersen, og legger til at han savner en litt mer offensiv holdning fra kommunen når det gjelder å markedsføre seg.

Breen bekrefter Gundersens utsagn om starten på 2023.

– Vi var spente på januar, men vi hadde høyere omsetning i januar i år sammenliknet med januar i fjor, sier Breen.

Færre nye boliger

Breen peker imidlertid på at det er en kraftig nedgang i salget av nye boliger, og det bidrar til økt interesse for bruktboliger.

– Vår region er fortsatt populær, men er preget av litt lite boliger i markedet, sier Breen. Han legger til at det er et volum fortsatt, men på landsbasis går snittiden for salg litt opp. De fleste boligene ligger med andre litt lenger før de blir solgt.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
Skal se på muligheter for vindkraft og solkraft i Nes

Breen peker på at de er vant til svingninger i markedet i meglerbransjen. Han har også forståelse for at utbyggere velger å utsette prosjekter da inntjeningen er dårlig slik prisnivået er for tiden.

– Vi er likevel optimister, selv om markedet er litt annerledes for tiden, avslutter Breen.