FRONTKOLLIDERTE: Dette bildet er tatt etter frontkollisjonen på Seterstøavegen like nord for Årnes tirsdag. Foto: Tommy Simon Norum

Politiet presiserer: Tenåringen fra Nes kjørte med vinterdekk

Basert på feilinformasjon fra politiet ble det gitt ukorrekte opplysninger i torsdagens sak om en frontkollisjon nord for Årnes.

I en artikkel torsdag med tittelen "Tenker de ikke på at de setter andres liv i fare" omtalte vi bilister som kjørte med sommerdekk på nysnøen. Til temaet koblet vi blant annet en frontkollisjon mellom to personbiler på Seterstøavegen tirsdag morgen. Raumnes videreformidlet informasjon fra politiet om at en av bilene hadde sommerdekk og at den ble kjørt av en tenåring fra Nes. I ettertid viser det seg at politiets opplysninger ikke holder vann. Tenåringen fra Nes frontkolliderte med en mann i 70-åra fra Sør-Odal.

– Det korrekte er at ungdommen hadde vinterdekk på sin bil. Den eldste mannen hadde sommerdekk. Det er bare å beklage fra min side. Jeg beklager at jeg ikke sjekket dette grundigere før jeg uttalte meg om det, sier Gunnar Foseid, politikontakt i Nes.

Raumnes får opplyst at de involverte kom heldig fra kollisjonen. Tenåringen skal ha klaget på litt smerter i brystet som følge av bilbeltebruk.