annonse

Peel entrer scenen igjen 10. februar

Spiller nye låter på Årnes
Spiller nye låter på Årnes: 10. februar får publikum høre to nye Peel-låter. Rockebandet består i dag av (fra venstre) Even Bekkedal, Bert Nummelin, Per «Pim» Øyvind Johansen og Sebastian Johansen.Pressefoto

Det lokale bandet Peel er plateaktuelle og opptrer på Årnes med ny musikk når Oss Mot Mobbing arrangerer konsert i Nes kulturhus.

  • John Arne Paulsen 63 91 18 12 John@raumnes.no

ÅRNES Peel er igjen et aktivt rockeband etter noen år på skyggesiden. I fjor inngikk bandet en kontrakt med selskapet Nordic Records, og i februar gir de ut den nye singelen «Given Time». Det kommer også en musikkvideo til den låta. – Vi gleder oss. Det skjer mye positivt nå, sier frontfigur og låtskriver Per «Pim» Øyvind Johansen fra Årnes.

Far og sønn

Med seg i bandet nå har han gitarist Even Bekkedal, som har overtatt etter Dan Holt. – Dan har stiftet familie og fått barn, og har trappet ned musikkaktivitetene av den grunn, sier Pim. Bekkedal kjenner mange som musikklærer på Nes kulturskole. En annen med bakgrunn som lærer på den samme skolen er Bert Nummelin. Han spiller trommer i Peel. I tillegg er Sebastian Johansen med som bassist/gitarist. Han er noen hakk yngre enn de andre medlemmene. – Sebstian er faktisk sønnen min, og det er veldig morsomt å ha ham med. Jeg kan vel være ubeskjeden nok til å si at han er en veldig musikalsk gutt, forteller Pim.

Umiskjennelig Peel

Bandet har den siste tiden lansert noen smakebiter på musikken vi har i vente. Det er umiskjennelig Peel. – Det er jo også naturlig så lenge det fortsatt er jeg som skriver låtene. Men det er en lang prosess fra start til mål. Nå som før jobber vi mye med samplinger og andre effekter. Mye blir til takket være samarbeid i studio. Nå gleder vi oss til å presentere tre låter for publikum, sier Pim. Tre låter står altså på kjøreplanen når bandet entrer scenen i Nes kulturhus 10. februar. – Jeg kan røpe at i hvert fall to av låtene blir nye. Vi vil blant annet framføre singelen «Given Time» som lanseres om kort tid, forteller Pim. Bandet fikk mange tilhengere i inn- og utland takket være suksessen de opplevde i kjølvannet av albumet “Peel”, der låta “Natalie Somewhere” havnet på VG-lista Topp 40. Disse tilhengerne fikk betegnelsen “peelgrims” og det er fortsatt mange av dem der ute. – Ja, vi håper og tror at mange vil høre mer fra oss. Jeg får stadig henvendelser rundt albumet og låtene. Det fungerer vel mer som en slags oppmuntring enn noe annet, sier Pim. Det kribler litt ekstra når det nærmer seg opptreden. – Det var ikke vanskelig å takke ja da vi fikk denne forespørselen, sier Pim.

Medium Kitchen

Oss Mot Mobbing har også invitert andre artister til sin forestilling i Nes kulturhus 10. februar. Medium Kitchen, med nesbuen Lars Aas Hansen i front, står på kjøreplanen. Det samme gjør Eddie Guz, Katrine Denise Sætre og Charity Bikers med flere. Ada Grambo og Kristian Sætre fra Skogbygda står bak organisasjonen Oss Mot Mobbing. De forteller at inntektene fra dette spenstige arrangementet på Årnes går uavkortet til arbeid mot mobbing.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse