BLOMSTER TIL VINNERPARET: Vinnerne av Sommerhytta Sara Meyer Boudaya og Ibrahim Mahnin ble ønsket velkommen til Nes og fikk blomster av ordfører Grete Sjøli. Foto: Nes kommune

Ordføreren ønsket Sommerhytta-vinnerne velkommen

Lørdag dro ordfører Grete Sjøli innom Nes strandhager med blomster for å ønske Sommerhytta-vinnerne velkommen til Nes.

Torsdag ble det klart at det var Sara Meyer Boudaya og Ibrahim Mahnin fra Oslo som fikk sin egenbygde hytte ved Nes strandhager til odel og eie. Fredag morgen fikk de endelig nøkkelen til hytta de har ventet et år på, og helga ble dermed brukt til å reise på hytta og komme seg på plass.

SEIER: Nå ser paret fram til mange turer til hytta si i Nes. Foto: TV2
Les også
Dette paret vant Sommerhytta: – Helt overveldende

Ordfører Grete Sjøli dro derfor en tur innom paret mens de var på hytta si for å gratulere dem med seieren og ønske dem velkommen til Nes.

– Jeg ble tatt godt imot, og de var veldig takknemlige for hilsen fra kommunen. Like hyggelige som TV-programmet viste var de også, sier Sjøli.

Flere hytter på veg i Nes

Ordføreren kan fortelle at det nå jobbes med hyttefelt ved Sagstusjøen og spredt hyttebygging ved Finholtsjøen, og refererer til kommuneplanarbeidet.

– Mange foretrekker reiseveg på rundt én time når de skal på hytta, derfor er beliggenheten i Nes fin for folk fra Oslo og kommunene rundt. Takket være «Sommerhytta» vet også nå flere folk hvor Nes kommune ligger, sier hun.

Les også
Her smalt lynet ned på søndag: – Det er ustabile forhold og tropisk luft

Fra hele landet har Nes kommune fått vist seg fra en fin side gjennom 10 uker, så dette har vært en fin reklame for kommunen vår.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

SOMMERHYTTA-VINNERNE: Sara Meyer Boudaya og Ibrahim Mahnin kunne slippe jubelen løs da det var klart at de vant Sommerhytta 2022. Foto: TV2