TAPTE: Damelaget til R&Å tapte den avgjørende håndballkampen mot Skjetten torsdag kveld.

Opprykket røk for R&Å: – Knekte ikke helt koden

Torsdag kveld sto det om andreplass og opprykk da håndballdamene til R&Å møtte Skjetten på hjemmebane. Etter to spennende omganger var det klart at opprykket røk for R&Å.

Det var god stemning blant de over 200 tilskuerne da det var klart for den avgjørende kampen om andreplassen og opprykk til tredje divisjon i Neshallen, mellom R&Å og Skjetten. Kampen kan ses i sin helhet her:

Les også
Se video av hele opprykkskampen

Innstilt på revansje

R&Å var innstilt på revansje og ledet store deler av første omgang, men til pause lå de under 9–7. Dermed ventet det spenning inn i andre omgang. Andre omgang er jevn, men R&Å snur raskt, og når det er ti minutter igjen av kampen, leder hjemmelaget 16–14.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Men Skjetten legger seg ikke på latsiden, og med kun to minutter igjen på klokka er stillingen 17–17. Skjetten klarer seg med uavgjort for å få en andreplass og opprykk, mens R&Å må vinne for å få det til. Dermed er R&Å nødt til å score nå.

GA ALT: Det var jevnt gjennom hele kampen mellom R&Å og Skjetten.

I siste sekund klarer Skjetten å score igjen, og de vinner dermed knepent, 18–17 over R&Å. R&Å havner dermed på en tredjeplass i serien og blir værende i fjerde divisjon.

– Skuffet

R&Å-trener Christina Simonsen Thomsen forteller at damene var skuffet etter kampen.

– Vi er skuffet, men fattet. Vi fant ikke helt flyten i dag, og knekte ikke helt koden i angrep. Det var mye godt forsvarsspill, men litt for lite mål, sier Simonsen Thomsen til Raumnes.