Ole Ivars holder sin showkonsert "Aldri FREåFÅ" i Nes kulturhus søndag.
Ole Ivars holder sin showkonsert "Aldri FREåFÅ" i Nes kulturhus søndag. Foto: Arild Hansen

Ole Ivars byr på konsert med humor

Ole Ivars blander musikk med humor og galskap i sin show- konsert "Aldri FREåFÅ". Søndag kommer bandet til Nes kulturhus.

Etter kjempesuksess med 50-års-jubileumskonsertene, har den populære gjengen i Ole Ivars virkelig fått smaken på konsert- og showlivet. Fra fulle hus på Chat Noir i Oslo, drar bandet nå ut på turné med showkonserten «Aldri FREåFÅ». I dette showet tar Ole Ivars konsert-begrepet et hakk videre, og når publikum benker seg i kulturhus og konsertsaler for å innta den nye Ole Ivars-menyen, får de oppleve nye, underholdende sider ved det som mange kaller Norges beste live-band. I pressemeldingen til showkonserten heter det at det i tillegg til kjente ingredienser i form av velsmakende Ole Ivars-toner, er tilsatt ei ekstra stor ause med humor, noen hektogram galskap, ei spiseskje med eksotisk musikk-krydder, og en skikkelig slump med godfølelse.

- Mange tror at det er mest show og ikke så mye musikkframføring, men det stemmer ikke. Vi spiller mest, men vi har i tillegg laget en del sketsjer og byr litt på oss selv med humor i tillegg til det vi har gjort før, sier bassist og låtskriver, William Kristoffersen til Raumnes.

Han opplyser at de skal innom 32-33 sanger i løpet av konserten i Nes kulturhus søndag.

- Det blir mye musikk på rundt to timer, og det blir i tillegg en del gjøglerier som folk pleier å le godt av, sier Kristoffersen.

Bandet er godt kjent for nesbuene, blant annet gjennom flere opptredener her. Mange kjenner også Kristoffersen fra hans besøk på Årnes i barndommen og orgelkursene på Årnes samfunnshus.

- Jeg møter ofte folk som forteller at de gikk på orgelkurs hos meg, og det vil helt sikkert bli mange kjente ansikter på konserten på Årnes også, sier han og forteller at han har et godt forhold til stedet blant annet gjennom barndommens besøk hos sine to tanter.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

- Vi gleder oss til å komme til Årnes, og vi vil presentere det folk kjenner oss best for. Vi har også en akustisk sekvens, der alle spiller kassegitar. Det har blitt veldig godt mottatt, sier Kristoffersen og lover at publikum skal få høre både «Jag trodde englarna fanns», «Kongen av campingplassen» og «Nei så tjukk du har blitt» i tillegg til mye mer.