annonse

«Nyr» omtalt i New York Times

nyt
nyt: Ferskosten NYR fra Grøndalen gård er omtalt i prestisjetunge New York Times. (Foto: NTB Scanpix/AP Photo/Bebeto Matthews)
Fikk positiv Nyr-omtale
Fikk positiv Nyr-omtale: Hans Arild Grøndahl er godt fornøyd med at hans produkt Nyr er omtalt i The New York Times. (Foto: Lisbet Bekkeli Amundsen)

Nes-produktet Nyr nevnes i en artikkel i selveste The New York Times.

John Arne Paulsen

I en omfattende artikkel tar det anerkjente USA-mediehuset for seg nye trender i Oslos matverden. I en omtale av spisestedet Bar Brutus på Tøyen nevnes Nyr som del av en forrett med rødbeter og islandsk rugbrød. Nyr betegnes i artikkelen som en sur/frisk ost produsert på Grøndalen Gård, en organisk gård med 40 minutters reisetid fra Oslo.

Fikk positiv Nyr-omtale
Fikk positiv Nyr-omtale: Hans Arild Grøndahl er godt fornøyd med at hans produkt Nyr er omtalt i The New York Times. Foto: Lisbet Bekkeli Amundsen

Dette er en skikkelig fjær i hatten for Nes-bedriften.

– Det er moro å bli omtalt som leverandør til Bar Brutus!, kommenterer Hans Arild Grøndahl på Matfestivalen Brød & Cirkus’ facebookside.

The New York Times fastslår at det knyttes begeistring til restauranter i Norges hovedstad hvor en «ny nordisk matlaging er frisk, upretensiøs og relativt rimelig».

Les artikkelen i The New York Times her

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse