annonse

Nykjørte skiløyper og ny snøscooter

Gjensidige-gave ga ny snøscooter
Gjensidige-gave ga ny snøscooter: Leder Ronny Ringstad (i førersetet) og andre ildsjeler i Fjellfoten Sykkelklubb takker Gjensidigestifltelsen for gaven som har resultert i denne nye snøscooteren. (Foto: Privat)

Fjellfoten Sykkelklubb melder om perfekte løypeforhold fra Fjellfoten til Finnholtsjøen. Nå er en ny snøscooter innkjøpt takket være en flott gave fra Gjensidigestiftelsen.

John Arne Paulsen

Ronny Ringstad i Fjellfoten Sykkelklubb forteller at det er kjørt fra Konglevegen og Østby fra lysløypa om Kjærkehøgda til snuplassen ved Finnholtsjøen.

– Løypene henger sammen med løypene til Nes Turlag og Haga IF. Det er også kjørt løyper på jordet ved Fjellfoten skole, forteller Ringstad.


På vegne av Fjellfoten Sykkelklubb ønsker han alle en fin skitur. 

På bildet til denne artikkelen er et knippe ildsjeler i klubben samlet på og rundt en ny snøscooter som er handlet inn takket være den mottatte gaven.

– Vi overtok denne uka en helt ny Lynx Ranger snøscooter. Anskaffelsen har vært mulig via gaven/pengestøtten fra Gjensidigestiftelsen, forteller Ringstad.

Pengestøtten var på anselige 185 580 kroner.

john@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse