annonse

Noen har kastet et smadret kjøkken ut i skogen

Forsøpling
Forsøpling: Her er restene av kjøkkenet som noen har dumpet langs Rakeievegen opp mot Sagstusjøen. (Foto: John Arne Paulsen)

Pål Henaug er oppgitt over at noen har slengt fra seg et lass med søppel langs Rakeievegen rett ved Sagstusjøen.

John Arne Paulsen

SAGSTUSJØEN

– Noen har revet et kjøkken og bare tippet det på eiendommen vår rett ved Sagstusjøen, sier Henaug.

Han akter å anmelde dette mandag.

– Vi fant en lapp i haugen der det står noe som kanskje kan sette politiet på sporet av de som har gjort dette, sier Henaug.

Her har noen rett og slett rygget inn på plassen og tippet hele lasset inntil noe ved som familien Henaug har liggende der.

– Jeg må si at jeg synes folk kan kvitte seg med søpla si på en forsvarlig måte. Det blir for lettvint å bare tippe søpla på annen manns eiendom på denne måten. Jeg ber de som har gjort dette om å komme og rydde opp etter seg. Ellers blir det vel jeg som må betale for å bli kvitt det. Jeg håper politiet kommer på sporet av dem som står bak, sier Henaug.

Han håper at noen har sett eller hørt noe som kan knyttes til dumpingen. I så fall ønsker han at man henvender seg til politiet.

john@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse