annonse

Nicholas besøkte Bjertneshagen etter at familien emigrerte til USA for 114 år siden

Forfedrenes hjemsted
Forfedrenes hjemsted: I TV-serien «Alt for Norge» fikk Nicholas Beach vite at forfedrene i 1905 flyttet fra Bjertneshagen på Opaker til Arlington i Washington. Fem måneder etter TV-innspillingen er han tilbake på egen hånd. (Foto: Tommy Simon Norum)
Slektshistorie
Slektshistorie: Det var spesielt for Nicholas Beach å komme tilbake til stedet forfedrene flyttet fra i 1905. (Foto: Tommy Simon Norum)
Halloween
Halloween: Dette er det eneste bildet Nicholas har sammen med sin norskfødte oldemor Olga. Bildet er tatt i Halloween-sammenheng i 1986. Privat
Bestemor
Bestemor: Her er Nicholas avbildet sammen med bestemor Esther hjemme i USA. Privat

+ Nicholas Beach kommer fra Washington. Gjennom TV-serien «Alt for Norge» har han fulgt slektshistorien tilbake til Bjertneshagen på Opaker. Han er den første fra familien til å besøke stedet etter 114 år.

Tommy Simon Norum


Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse