KANDIDATER: Styremedlem Bjørn Magne Solhaug (t.v.) og leder Kjell Jevne fra Nes Næringsforening ber Raumnes-leserne komme med kandidater til Serviceprisen 2023.

Næring: Hvem i Nes yter best service?

Nes Næringsforening vil hedre lokalt næringsliv med ulike priser. I samarbeid med Raumnes skal de dele ut Serviceprisen for 2023.

– Det må være service litt utenom det vanlig, litt mer enn det vi forventer av normal god service, sier leder i Nes Næringsforening, Kjell Jevne.

Nå ber foreningen og Raumnes om kandidater til Serviceprisen for 2023. Send inn ditt forslag med en begrunnelse. Prisen skal, sammen med andre priser til lokalt næringsliv, deles ut under en tilstelning på Kulturkafeen 30. november.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
Butikken har doblet salget av pepperkaker

Det finnes altså ikke så mange statutter for denne prisen, men det går klart fram av navnet på prisen hva som forventes. Og det behøver nødvendigvis ikke være en butikk, men en eller annen næringsvirksomhet som driver med servicerettet aktivitet.

– Stor forskjell

Nes Næringsforening startet med å prise lokalt næringsliv i 2012, og med unntak av et par år med pandemi så er det delt ut priser hvert år. I tillegg til Serviceprisen, som leserne av Raumnes skal bidra til, så kåres det en Årets bedrift, en gazellebedrift samt pris til Årets grønne (landbruk).

Les også
– Vi må få flere arbeidsplasser til Nes

– Vi kommer tilbake til de øvrige prisene. Når det gjelder Serviceprisen må vi ha hjelp av nesbuene, påpeker Jevne.

Han erkjenner at det er stor forskjell på virksomhetene i Nes, fra de med mange ansatte til de som driver alene eller med bare et par ansatte.

Generelt god service

Nå søker altså de som strekker seg litt lenger enn ventet, de med en god, positiv holdning - en litt «dette fikser vi»-holdning.

Serviceprisen

Disse har fått Serviceprisen tidligere:

2012: Expert Nes (Power)

2013: Expert Nes (Power)

2014: Bilsenteret R2

2015: Årnes Begravelsesbyrå Nilsen

2016: Joker Brårud

2017: Gines Lunsjbar

2018: Nes sykepleieprodukter

2019: Fru Skogsletten garnbutikk

2020 og 2021: ikke delt ut pga pandemi

2022: Fru Skogsletten garnbutikk

– Hva synes du om servicen i Nes?

– Jeg bestreber meg mest mulig på å handle lokalt, og synes servicen er gjennomgående god. Jeg møtes ofte med en god tone, og det er bra. Jeg tror mange reiser nettopp til steder Årnes fordi de får bedre personlig service der, sier Jevne.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
– Vi må få flere arbeidsplasser til Nes

Å få Serviceprisen mener han må være gjevt, og gi god reklame for virksomheten. Derfor er det opp til nesbuene i første omgang å nominere kandidater.

Frist for å komme med kandidater er 12. november.