annonse

Melding om bråk og frastjålet kjøretøy

Rykket ut
Rykket ut: Politiet rykket ut til Fenstad natt til lørdag med to enheter. Politiet skal også ha fått melding om frastjålet kjøretøy i Skogbygda. Arkiv (Foto: Tommy Simon Norum)

Natt til lørdag fikk politiet inn en melding om at flere ungdommer skal ha gått til angrep på en bil i Fenstad, og i Skogbygda skal en bil ha blitt stjålet.

  • Øyvind Hofsrud

Bråk i Fenstad

Politiet i Øst sier dette om saken.

Politiet skal ha fått inn en melding litt over midnatt, natt til lørdag. En gjeng ungdommer skal ha gått til angrep på en bil som var i nærheten klubbhuset på Fenstad. Innringeren selv skal ha prøvd å roe ned situasjonen, og da fått et slag rettet mot ansiktet. Det rapporteres om at det skal ha vært rundt 15 ungdommer i nærheten av klubbhuset hvor det skal ha blitt avholdt en fest. Da politiet kom til stedet fikk de kontakt med fire personer, tre som har passert 18 år, og en 17 åring. Videre forteller politiet i Øst at det er vanskelig å få tak i hendelsesforløpet grunnet ulike forklaringer. Personene ble bortvist fra området fram til klokka 08 lørdag morgen. Saken blir ikke fulgt opp av politiet, og det er opp til fornærmede å anmelde saken.

Frastjålet bil i Skogbygda

I Skogbygda skal en bil ha blitt stjålet mellom 5. juli og 6. juli. Bilen er en grønn Volvo V70, 2002-modell. Bilen er skiltet AA 51053. Den er borttatt fra Togstadveien i Skogbygda opplyser politiet i Øst. Bilen ble funnet mandag morgen ved halv ti tiden.

oyvind@raumnes.no

annonse