SKJELVEN Norsk Tipping har endelig fått kontakt med nesbuen som vant 5,1 millioner kroner i Lotto lørdag. Foto: Gorm Kallestad/NTB

Fikk kontakt med Lotto-vinneren: - Nå ble jeg helt skjelven

Norsk Tipping fikk onsdag formiddag kontakt med nesbuen som i helgen vant 5,1 millioner kroner i Lotto.

Mannen fortalte Norsk Tipping at han hadde lest i lokalavisa om nesbuen som hadde vunnet 5,1 millioner kroner i Lotto. Han mente imidlertid det var utenkelig at det var han som hadde vunnet.

Onsdag formiddag ble det imidlertid klart for mannen at han hadde vunnet drøye 5,1 millioner kroner. Kupongen hadde han kjøpt hos Coop Extra i Vormsund.

Dette skriver Norsk Tipping om samtalen med mannen.

– Jeg har ikke sånn flaks, så det har jeg ikke tenkt så mye på, sier han rolig.

– Men det er du som er den ferske Lotto-millionæren. Gratulerer!

– Spennende å følge med

Det ble stille i andre enden noen sekunder.

– Dette kom virkelig som en stor overraskelse. Nå ble jeg skjelven.

Mannen kunne fortelle at han hadde sett på Lotto-trekningen, men ikke registrert at det var nettopp hans tallrekke som ble trukket ut.

Det tar sikkert litt tid å få summet seg etter en slik melding. Han fulgte opp kommentarene sine med følgende utsagn til Norsk Tipping:

– Dette var moro. Det er jo spennende å følge med på, avslutter den ferske millionæren.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Vil være anonym

Mannen ønsker å være anonym.

Mannen i 80-årene fra Nes var en av tre som delte 1. premiepotten lørdag. De kan alle tre bokføre drøye 5,1 millioner kroner på kontoen. I tillegg til nesbuen, var det en 24-åring fra Vestland samt en mann i 50-årene fra Oslo.

Norsk Tipping kan melde at det så langt i år er 84 personer i Norge som er blitt Lotto-millionærer. Siden Lotto ble startet opp for 35 år siden, har 6900 nordmenn blitt Lotto-millionærer.