IKKE GJORT FUNN: Det er søkt etter en savnet mann gjennom natta, men det er ikke gjort funn, forteller politiet. Foto: Fred C. Gjestad

Leteaksjon: Har ikke gjort funn i natt

Det har vært søk etter den savnede mannen ved Rånåsfoss i hele natt. Søket har ikke gitt resultater.

– Det er ikke gjort funn, sier operasjonsleder Svein Walle i Øst politidistrikt.

– Vil dere fortsette søket utover formiddagen?

– Vi skal nå samle trådene og legge en strategi for videre søk, sier Walle.

Mandag kveld ble store styrker med frivillige mannskaper, i tillegg til politi og brannvesen, satt inn i et søk etter en savnet mann i området ved Rånåsfoss. Det er snakk om en mann i 40-årene, og mannens bil ble funnet ved Rånåsfoss tidligere på kvelden. Det er i følge politiet flere dager siden mannen ble meldt savnet.

Les også
Hjelpemannskaper satt inn i søk etter savnet mann

Politiet søkte med hund langs elva, og brannvesenet gjorde i flere timer overflatesøk fra båt.

– En personen er meldt savnet og vi har søkt ved vedkommendes bolig, undersøkt med slektninger og søkt på andre aktuelle steder, men har vi ikke funnet han. Vi har foreløpig ikke gått ut med noe signalement på mannen, sa operasjonsleder Tom Sandberg til Raumnes mandag kveld.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Søket på elva ble avsluttet ved 23-tiden, mens mannskaper har fortsatt søket på lang gjennom natta, uten resultat. Samtidig fortsatte politiet med tekniske undersøkelser.

Tirsdag morgen var det fortsatt ikke gjort funn, og nå skal politiet sette seg ned og legge en plan for videre søk.

– Vi har gjort det vi alltid gjør innledningsvis i slike saker, nå må vi legge en strategi for det videre arbeidet, sier Walle tirsdag morgen.