annonse

Leona inviterer til releasefest i Kulturkafeen

Synger på hjemmebane
Synger på hjemmebane: Fredag synger Leona Griffin tre låter på hjemmebane i Kulturkafeen. (Foto: Tommy Simon Norum)

Fredag lanserer Leona Griffin debutsingelen «Complicated». I den forbindelse inviterer hun til releasefest i Kulturkafeen.

Tommy Simon Norum

– Fredag slippes «Complicated» og det blir en liten release-fest i Kulturkafeen, skriver Christine Bergan Yang, manager i Pink Soda Records.

Leona skal spille tre låter fra scenen og hun har invitert venner, familie og bransjefolk, i tillegg til at festen er åpnet for publikum. Raumnes har i flere saker omtalt at Leona Griffin (16) fikk platekontrakt i september, etter at hun fikk i bursdagsgave å spille inn ei låt i studio.

Da produsenten hørte Leona (16) synge kom tilbudet om platekontrakt

Da produsentene fikk høre henne synge fikk hun raskt tilbud om platekontrakt, og nå er debutsingelen «Complicated» klar. Tittellåta har Leona skrevet helt på egen hånd og teksten handler om følelsen av å savne noen hvert eneste sekund hver dag. «Complicated» er en moderne urban-pop produksjon, og låta har allerede blitt listet på NRK Mp3. Fredag kveld får nesbuene muligheten til å delta på lanseringsfesten.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse