annonse

Leona gir ut sin tredje musikkvideo hittil i år - Se den her

Musikkvodeo
Musikkvodeo: Leona Griffin hadde i dag premiere på musikkvideoen til «Love Me», som er hennes tredje utgivelsen så langt i år. (Foto: Pink Soda)

Plateselskapet Pink Soda har valgt å satse på nesbuen Leona Griffin (16). I dag ga hun ut sin tredje musikkvideo så langt i år.

Tommy Simon Norum

Etter at pop-balladen "Love Me" med Leona Griffin kom ut 3. mai, hadde musikkvideoen til låta premiere på nettstedet www.gaffa.no tidligere i dag. Leona er 16 år og kommer fra Hvam, og i fjor signerte hun kontrakt med plateselskapet Pink Soda.

Så langt i år har hun gitt ut tre utgivelser som er "Complicated", "This is not a love song" og sistnevnte "Love Me". Strategien til plateselskapet har vært å slippe låta på digitale strømmetjenester først, og deretter følge opp med musikkvideo. Den rykende ferske musikkvideoen kan du se øverst i saken. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse