annonse

Leona er ute med ny musikkvideo

Ny musikkvideo
Ny musikkvideo: Leona Griffin ga nylig ut musikkvideoen til «Complicated». Bildet er hentet fra videoen. (Foto: )

Nylig ga Leona Griffin ut musikkvideoen til «Complicated». Videoen er filmet i Bucuresti. Se musikkvideoen øverst i saken.

  • Tommy Simon Norum / NTB

– Leona slapp sin debutsingel «Complicated» i januar, og følger nå opp med ny musikkvideo. Låten ble godt mottatt på Spotify med listing i innland og utland, skriver Stealth Music AS i en pressemelding. 
«Complicated» har også blitt listet på NRK MP3. 


– Nå tar Leona fansen med tilbake til 70-tallet i en video som formidler en økende desperasjon i et komplisert forhold, skriver Stealth Music. 
Videoen er fiilmet i Bucuresti med crewet NGM Creative.

Fast i egne følelser

Leona er 16 år gammel og går på studiespesialiserende på Nes vgs. Nylig hadde hun sin første konsert på hjemmebane i Kulturkafeen.


– Tanken bak videoen er å ta seerne med tilbake til en 70-talls setting, og følelsen av å sitte fast i egne følelser. Det lange håret symboliserer røttene som fanger henne i desperasjon. Dekorasjonene rundt forsvinner gjennom videoen, og representerer at hun mister deler av seg selv i forholdet, skriver Stealth Music. 
Musikkvideoen kan du se øverst i saken her på raumnes.no. 

Egenprodusert

«Complicated» har Leona skrevet helt på egen hånd, og hun dukket opp med låten allerede på første studio-session. 
– Det var vanskelig å ikke falle for en 16-åring som både skriver og synger som om hun ikke har gjort annet. Med Mats Genc Koray og Ketil Schei på produksjonen, er låten en moderne urban pop produksjon, med Leonas vokal og mye attitude, skriver Stealth Music. 


«Complicated» er den første i en rekke av flere låter, og Leona skal utgi mer musikk i tiden som kommer. 

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse