annonse

Lastebil og MC involvert i ulykke - MC-fører sendt på sykehus

Trafikkuhell
Trafikkuhell: En liten lastebil og en motorsykkel var involvert i et trafikkuhell langs Seterstøavegen tirsdag formiddag (Foto: Tommy Simon Norum)

En motorsykkelfører i 40-årene ble kjørt til sykehus etter et sammenstøt med en varebil på Seterstøavegen torsdag formiddag.

  • Jan Erik Hæhre / John Arne Paulsen / Tommy Simon Norum

Tirsdag klokka 11:53 fikk politiet melding om en trafikkulykke på Seterstøavegen som følge av et sammenstøt mellom en motorsykkel og en varebil. Politiet har loggført at motorsykkelen kom borti en varebil ved passering på strekningen mellom Runni og Husmo.

– Man sjekker nå ut disse forholdene for å finne ut mer om hvem som har skylden for hva, sier lensmann Bernt Ingar Jahren.

Ulykken forårsaket trafikale problemer, og i en periode ble trafikken dirigert gjennom svingen i ett løp. Politiet har ikke meldt om hendelsen på Twitter.

Motorsyklisten er en mann i 40-åra fra Nes. Han ble ble kjørt til Kongsvinger sykehus. Politiet opplyser at han skal ha vært våken i ambulansen, og at han klagde over smerter i ryggen.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse