annonse

Lastebil endte i grøfta etter unnamanøver

: . (Foto: )

En lastebilsjåfør måtte kjøre i grøfta for å unngå en front mot front-kollisjon.

John Arne Paulsen

VESTSIDAVEGEN

Gunnar Foseid, politikontakt i Nes, forteller at politiet i hele helgen har vært på utkikk etter en sølvgrå stasjonsvogn som kan settes i forbindelse med en utforkjøring i Nes fredag.

– En mann ringte inn klokken halv elleve fredag formiddag og meldte at han såvidt hadde unngått å bli påkjørt front mot front av en sølvgrå stasjonsvogn, muligens en Toyota, sier Foseid.

Melderen kjørte selv en Scania lastebil i retning Brårud da han møtte den sølvgrå bilen.

– Han forteller at han måtte foreta en unnamanøver slik at han kjørte ut og måtte ha hjelp av bilberger for å få lastebilen opp på vegen igjen, sier Foseid.

Føreren av lastebilen ble ikke skadd. Han ordnet selv med bilberging.

– Politiet har hatt fokus på bilen som stakk av i helgen uten at det har avstedkommet noe treff. Vi ønsker tips om noen har sett noe som kan settes i sammenheng med hendelsen, sier Foseid.

john@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse