annonse

Laber interesse for lagerbygg på Bodding

18 millioner
18 millioner: Eiendommen på Bodding er på 13,2 mål og 2900 kvadratmeter lagerrom. Prisantydningen er 18 millioner og interessen har vært lav. (Foto: Erik Burås, Real Næringsmegling AS)
Stor plass
Stor plass: Totatlt har eiendommen 2900 kvadratmeter under tak. (Erik Burås, Real Næringsmegling AS *** Local Caption *** Stor plass: Totatlt har eiendommen 2900 kvadratmeter under tak. Foto: Erik Burås, Real Næringsmegling AS)

Et lagerbygg på 2900 kvadratmeter og 13,2 mål tomt er nå til salgs på Bodding til 18 millioner. Interessen har vært lav.

Tommy Simon Norum
Stor plass
Stor plass: Totatlt har eiendommen 2900 kvadratmeter under tak. Foto: Erik Burås, Real Næringsmegling AS *** Local Caption *** Stor plass: Totatlt har eiendommen 2900 kvadratmeter under tak. Foto: Erik Burås, Real Næringsmegling AS

– Bygget har tidligere vært utleid til en engros-virksomhet som ikke har behov så så stor plass lenger, sier Rine Eide, eiendomsrådgiver i Real Næringsmegling.

Lagerbygget som ligger ute på finn.no har en prisantydning på 18 millioner kroner, og Eide forteller at interessen så langt har vært lav.

– Det er ikke svært mye interesse og bygget ligger i et område vi ikke hadde regnet med så stor interesse, sier Eide.

Bygget betegnes i annonsen som et kombinasjonsbygg med høytlager beliggenede i et mindre næringsområde «Bodding Industrifelt, som hovedsakelig består av lager og logistikkeiendommer. Høytlageret har en takhøyde på 17,6 meter og adgang via fire lasteporter. Det er også en kontordel i bygget.

– Vi håper at interessen tar seg opp etter ferien, sier Eide.

annonse