annonse

Kultur- og idrettsgalla: - De nominerte er klare

Ny galla
Ny galla: Ordfører Grete Sjøli og Lene Kulsrud var konferansierer under gallaen i april i år. I januar inviteres det igjen til festaften. De nominerte kandidatene er nå klare. (Foto: Harald Eigum)

Sett av fredag 11. januar allerede nå. Da inviteres det til kultur- og idrettsgalla i Nes kulturhus.

Lisbet Bekkeli Amundsen

Årets galla ble en stor suksess med en rekke prisoverrekkelser og underholdning. Initiativtakerne håper å gjenta suksessen i januar. Nesbuene er invitert til å komme med forslag på kandidater, og et 30-talls forslag har kommet inn i tillegg til at juryen selv har kommet med forslag.

– Det har kommet inn forslag på et bredt utvalg av kandidater, og vi har mange gode forslag. Nominasjonskomiteen har hatt møte og gått gjennom alle kandidatene. Deretter er det valgt ut tre nominerte i hver kategori, sier prosjektleder Elisabeth Stabell.

Tre nominerte i hver kategori

Det skal deles ut priser i følgende klasser: Årets idrettslag, kvinnelig idrettsutøver, mannlige idrettsutøver, årets gruppe (scenekunst, teater, musikk), kvinnelige utøver/artist/kunstner, mannlige utøver/artist/kunstner, årets lag og forening/åpen klasse, årets forbilde, publikumsprisen, ildsjelprisen og folkehelseprisen. I hver kategori i er det valgt ut tre nominerte, og disse skal presenteres i Raumnes den kommende uka. Publikumsprisen skal bestemmes av nesbuene selv, og her åpnes det for forslag på raumnes.no i løpet av desember.

Underholdning

– Vinnerne presenteres under gallaen 11. januar. I tillegg vil mange dyktige musikere, sangere og andre stå på scenen i ulike kulturinnslag. Det vil bli en veldig fin kveld, og det er bare å bestille billetter, sier Stabell.

Hun understreker at arrangøren ikke forventer at publikum stiller i gallaantrekk, men det skal bli en kveld preget av høytid, stolthet og glede over alle de dyktige nesbuene som skal hylles denne kvelden.

annonse