FORNØYDE: Mina Skuseth med hesten Jakobgardens Hedvig (midten), Andrea Halvorsen med hesten Tequila (t.v) og Hanna Karterud med hesten Engsgutten Villvind (t.h) var alle fornøyde etter søndagens rideskolecup. Foto: Privat

Koste seg på rideskolecup: – Så stolt

1. mai var det duket for FERD Rideskolecup, og tre rideskoleelever fra Nes deltok.

Etter forberedelser i form av børsting og fletting av hestene tidlig søndag morgen, gikk ferden fra Nes Ridesenter til Vestre Bærum Rideklubb. Både foreldre, venner og øvrige ansatte ved Nes Ridesenter var heiagjeng da Mina Skuseth, Andrea Halvorsen og Hanna Karterud deltok.

FERD Rideskolecup er en cup hvor ideen er at man som rideskolerytter skal ha et tilbud der man kan utøve sporten uten å måtte ha egen hest. Utøverne tar altså i bruk rideskolens hester.

Les også
Slutter etter ett år: – Det har vært lærerikt og spennende

– Det var mye vrinsking fra hestene på stevneplassen. De er vant til å være i flokk og alltid samlet, så dette var meget god trening på å være mer selvstendig, sier teamleder Vivian Pedersen Nilsen.

Fornøyd gjeng

Med hvite bukser, stevnejakker, nypussa støvler, hårnett, hjelm, sikkerhetsvester med mer var alt lagt til rette for en morsom cup, og jentene var klare.

– De red først Ryttertest LC, så red de 60 cm Feil og Stil i sprang, forteller Pedersen Nilsen.

Jentene var i topp humør med mye latter, og viste både fokus, glede, nerver, engasjement og godt samhold.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Jeg er så stolt av alle tre. Det varmer mitt hjerte, sier teamlederen.