SPISTE VEGANSK: Nikolai Boyesen (f.v.), Madeleine Sofie Nor (styremedlem), Aileen Boyesen (leder), Heidi Schøyen Simensen (nestleder), Ole Andreas Sørli-Sidselssønn og Aminda Luna Aase. Foto: Andreas Nor

– Knyttet spenning til hvor mange som faktisk ville møte opp

Arrangøren var spent på hvor mange som ville møte opp på det første vegantreffet i Nes.

Nes sitt lokallag under Norsk vegansamfunn har hatt sitt første vegantreff.

– Vegantreff er det man gjerne kaller sosiale sammenkomster som Norsk vegansamfunns lokallag arrangerer, forklarer Heidi Schøyen Simensen, nestleder i foreningen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Hun forteller at lokallaget vil generelt støtte lokale bedrifter og aktører, og valget falt på Jackys Bistro & Bar.

– Det var både fordi daglig leder Pamini Parvathithasan nylig hadde gått ut med at hun sliter med å få folk til restauranten, og fordi hun har vist velvilje til å lage vegansk mat tidligere. Det ble tilpasset en egen vegansk meny til denne kvelden, der alternativene var grønnsaksuppe eller en lasagne med asiatisk smaksvri. Selv om det var interesse og aktivitet rundt arrangementet som ble delt i sosiale medier, var det selvfølgelig knyttet spenning til hvor mange som faktisk ville møte opp på selve treffet, sier Schøyen Simensen.

Det ble 14 personer som samlet seg til bords.

– Det er et bra oppmøte på første arrangement. Maten fikk uhemmet skryt og det var veldig god stemning, sier nestlederen i foreningen om treffet i midten av mars, og sier at de allerede har planer om å flere sosiale sammenkomst for lokallaget.