MED «RÅTASSEN»: F.v.: Matheo Leander Dahl, Håkon Langås, Anna Marie Sundet Johnsen, Mille Louise Thøger-Andresen, Sigve Karlsen-Tunhøvd og Vemund Karlsen-Tunhøvd sammen med R&Å-maskoten på Klubbens Dag.

Klubbens Dag: – Med på å bygge fellesskap

Over 200 idrettsglade og nysgjerrige nesbuer møtte da R&Å arrangerte Klubbens Dag.

Lørdag arrangerte Raumnes & Årnes Klubbens Dag for første gang. Det var strålende sol og god stemning ved klubbhuset på Årnes stadion, og mange møtte opp for å bli kjent med klubben.

MANGE MØTTE: Det var mange som møtte opp på Årnes stadion.

– Klubbens dag skal være en samling for klubben vår, der alle kan møtes og hygge seg med alle idrettene R&Å tilbyr, sier primus motor og styremedlem i R&Å Basket, Sivert Røseid.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Dette skal være med på å bygge klubben og fellesskap for alle som er med. Samtidig skal dette være en mulighet for nye som ønsker å bli med i R&Å-familien, utdyper han.

GIGANTSJAKK: Man kunne spille gigantsjakk hvis man ville det.

Morsomme konkurranser for barn og unge i basketball, fotball og håndball sto på agendaen, og i tillegg var det muligheter for å spille volleyball og sjakk.

Mellom slagene kunne man dessuten se fotball-showkamper mellom de ulike idrettens seniorlag, der det var fotballaget som, kanskje ikke så overraskende, kom seirende ut.

BASKETBALL: F.v.: Simonas Vaitkus, Even Teklom, Leon Åsengen, Adrian Azcona og Ralph Emesum koste seg med basketball.

Man kunne også kjøpe klubbkolleksjonen fra Sport1 Årnes som var på stedet. For barna hadde Sparebank 1 forskjellige konkurranser, og Kiwi stilte med lykkehjul og gratis frukt til alle besøkende.

– I løpet av dagen var det over 200 besøkende, og vi var veldig heldige med været. Vi håper at dette er et arrangement som kan gjentas, sier Røseid.

SOSIALT: På tribunen kunne man se på fotballkamper og ha det sosialt sammen.