annonse

Klare for jubileumsforestilling av «En jul i gamle dager» - Se video med intervju og smakebiter

Jubilerer
Jubilerer: Årets utgave av "En jul i gamle dager" er tiende utgave av det populære julestykket. På scenen står 50 personer, og de er alle klare til lørdagens premiere. (Foto: Tommy Simon Norum)

Til årets fire jubileumsforestillinger av "En jul i gamle dager" er det solgt 867 billetter. Manusforfatter Jan Magne Hanstad håper å nå målet med tusen billetter. Se også smakebiter fra årets forestilling i videoen over.

Tommy Simon Norum

– Så langt er det solgt 867 billetter, mens er målet tusen, sier Jan Magne Hanstad, manusforfatter av «En jul i gamle dager», som selv også medvirker i juleforestillingen som husmannen Ola.

«En jul i gamle dager» vises to ganger i morgen lørdag, og to ganger søndag. Årets forestilling er også en jubileumsforestilling da det er den tiende utgaven av oppsetningen, som også er den siste oppsetningen for denne gang.

Etter teppefall søndag tar nemlig det tradisjonelle julestykket ei pause. I tillegg til at alle hovedscenene fra 2008 er med fortsatt, er det også skrevet inn to nye scener.

– Det kommer et taterfølge til gards, og det er en liten krangel mellom de to søstrene tante Ragnhild og mor, forteller Hanstad.

Med smått og stort deltar 70 personer i oppsetningen, hvorav 50 på scenen. Wollert Krohn-Hansen er kapellmester for bandet, i tillegg til at koret Godt og blandet, Nes dansekompani og utøvere fra Nes eldresenter og Seniorkabareten deltar i juleforestillingen.

– Om publikum har sett dette et par ganger før, så tror jeg at de kommer til å få med seg veldig mye nytt, og får en fin avslutning på denne sekvensen av «En jul i gamle dager, sier Hanstad.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse