annonse

Kjørte over i motgående kjørefelt

Store skader
Store skader: Den ene bilen fikk store materielle skader i sammenstøtet. (Foto: Tommy Simon Norum)
Møteulykke
Møteulykke: To biler kolliderte langs E16 onsdag kveld, mellom innkjøringa til Nes kirkeruiner og Lillerommen. (Foto: Tommy Simon Norum)
Mindre skader
Mindre skader: Den ene av de involverte bilene fikk mindre skader. Begge de involverte sjåførene er fraktet til legevakta. (Foto: Tommy Simon Norum)

En personbil kjørte onsdag kveld over i motgående kjørefelt og inn i møtende bil. Ulykken skjedde på E16 like ved innkjøringa til Nes kirkeruiner.

Tommy Simon Norum

– En bil kjørte over i motgående kjørefelt, sier operasjonsleder ved politiet i øst, Finn Håvard Aas.

Møteulykke
Møteulykke: To biler kolliderte langs E16 onsdag kveld, mellom innkjøringa til Nes kirkeruiner og Lillerommen. Foto: Tommy Simon Norum

Ulykken skjedde i kveld rundt klokken halv seks på E16 mellom Lillerommen og innkjøringa til Nes kirkeruiner. Det ble store materielle skader på de involverte bilene, og de to sjåførene er fraktet til legevakta for sjekk.

– Begge sjåførene var alene i bilen og er tatt med for sjekk, sier Aas.

Mindre skader
Mindre skader: Den ene av de involverte bilene fikk mindre skader. Begge de involverte sjåførene er fraktet til legevakta. Foto: Tommy Simon Norum

Politiet har foreløpig ikke hentet inn personalia på de to førerne, og årsaken til ulykken er foreløpig ukjent. Brannvesen og politi var på plass og dirigerte trafikken forbi ulykkesstedet.

tommy@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse