TRE LIKE: En heldig skrapelodd-kunde hos Joker Brårud vant i dag en ny BMW X5, etter å ha skrapet fram tre like BMW-symboler. Bildet er hentet fra Facebook-siden til Joker Brårud. Foto: Privat

Joker-kunde på Brårud vant splitter ny BMW på skrapelodd

En nesbu som er fast kunde hos Joker Brårud kunne torsdag gå ut igjen som vinneren av en helt ny BMW. På BilFlax-loddet skrapte nesbuen fram tre like BMW-logoer, og vant dermed en splitter ny BMW X5 Xdrive 45e Plug-In Hybrid.

– En av våre kunder har vunnet bil på BilFlax, en BMW X5. Så gøy, gratulerer, skrev Joker Brårud på sin Facebook-side torsdag kveld.

Antall likes og gratulasjoner i kommentarfeltet strømmet inn.

BilFlax 2020 er et skrapelodd som gis ut av Norsk Tipping, både som tradisjonelt skrapelodd og som digitalt lodd.

Nesbuen, som er fast kunde hos Joker Brårud, kjøpte loddet onsdag og kom for å løse det inn torsdag.

– Han er fast kunde og har kjøpt to BilFlax-lodd hver dag. Vinnerloddet ble solgt onsdag og ble innløst torsdag, forteller Anne-Liv Nome, butikksjef Joker Brårud.

Premiebilen har en verdi på 1,1 millioner kroner, og har både M-Sportspakke, Innovation-pakke, Travel-pakke, og er en eDrive M-Sport Edition med øvrig ekstrautstyr.

– Etter å ha innløst vinnerloddet kjøpte han MillionFlax i stedet for BilFlax, siden han ikke trenger ny bil lenger, forteller Nome.

Dette er den første store premien der loddet har blitt solgt solgt hos Joker Brårud. Vinneren ønsker å være anonym.

– Årets Flax-bil er en rå og superavansert BMW X5 xDrive 45e Plug-in Hybrid. Premium-SUV-en har firehjulsdrift og nesten alt du kan tenke deg av utstyr. opplyser Norsk Tipping på sine hjemmesider.

På de fysiske skrapeloddene var det åtte biler i premie, og per 27. april var det igjen fire biler. En heldig nesbu og Joker-kunde på Brårud får altså en av bilene i hjem i garasjen.