JULEMARKED: Heidi Sann (t.v.) og ordfører Grete Sjøli håper det blir folksomt på julemarkedet på Årnes gamle skole onsdag.

Inviterer til tradisjonelt julemarked

– Det blir et tradisjonelt julemarked med nissebesøk, juleverksted for de yngste og masse aktiviteter.

Det sier ordfører Grete Sjøli, som i kraft av sitt verv også er styreleder i Frivilligsentralen. Onsdag ønsker ordføreren velkommen til julemarked i og rundt Årnes gamle skole.

– Det er Frivillighetens år i år, og mandag 5. desember var det Frivillighetens dag. Vi velger likevel å knytte vårt julemarked og markeringen til Onsdagskafeen her på Årnes gamle skole, sier Sjøli.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Ordføreren og virksomhetsleder Heidi Sann slår fast at det har vært et par år som er opplevd som stusselige på grunn av pandemien. Nå ønsker også kommunen å bidra til å skape aktiviteter.

12 utstillere

– Det blir tradisjonelt julemarked, med salg, kiosk, juleverksted for ungene, og så kommer selvsagt nissen, sier ordføreren.

– Vi har også 12 utstillere, med alt fra bøker og kunst til spiselige produkter, sier Sann. Hun legger til at Nes bygdekvinnelag skal steke smultringer og har kaféutsalg.

– Det kommer til å lukte jul også, sier Sann og Sjøli.

Lions skal også bidra med julestemning ute.

– Det blir aktiviteter både inne på skolen og utenfor, sier Sann.

Marked for alle

Sjøli og Sann håper det blir riktig folksomt på julemarkedet.

– Vi håper folk møter opp og bidrar til å skape stemning. Det er åpent for alle, sier Sjøli og Sann.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

De legger til at Lions har juletresalg litt senere i måneden, og tar opp bestillinger, mens husflidslaget også holder åpent vevstua i andre etasje på gamleskolen.

– Det blir liv og røre i alle etasjer, avslutter de.