FIKK TO PRISER: Butikkleder hos Kid Årnes, Stine Grimestad, fikk to priser under årets butikkledersamling. Stine stakk av med prisen for både årets butikkleder i Kid og årets butikkleder i region 5.

Interiørbutikk med prisbelønte ansatte

Mens butikkleder Stine Grimestad kunne henge opp to priser for årets butikkleder, kunne kollega Lisbeth Fjeldberg henge opp de ansattes ærespris.

– Jeg har jobbet her på Årnes siden 2011 og har samtidig 20-årsjubileum i Kid-kjeden. Jeg startet som 16-åring på Voss og har vært innom Kid både i Storgata og Torggata i Oslo, sier Stine Grimestad, butikkleder for Kid Årnes.

På Stovner-avdelingen var hun først assisterende butikkleder før hun ble butikkleder. Så flyttet hun til Neskollen og fant ledig stilling hos Kid Årnes.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Nå er jeg butikkleder både her og på Jessheim, og derfor er jeg her annenhver dag, forteller Stine, som opprinnelig er fra Voss.

Fikk to priser

I helga deltok Stine på butikkledersamling i Sandefjord hvor det var både faglig påfyll, motivasjon, festligheter og kåringer. Helt uvitende ble navnet hennes nevnt som årets butikkleder.

– Jeg fikk to priser på butikkledersamlingen, og har i tillegg fått en koselig epost av direktøren i Kid med spa-opphold i premie, noe som kommer veldig godt med, sier Stine, som synes det var moro å bli lagt merke til på nasjonalt plan.

Hun forteller at kriteriene for prisen er blant annet ryddighet i butikken, kontroll på timebruk, kundeservice og omsetningstall. Alt dette har Kid-avdelingene på Årnes og Jessheim vært gode på.

– Jeg er et veldig ordensmenneske og har fokus på hvordan man kan forbedre rutiner og oppgaver. Jeg er også prosjektleder i Kid, og fredag skal jeg til Strandtorget på Hamar og delta på oppbyggingen av en ny Kid-butikk. Jeg drar litt rundt i Østlandsområdet, forteller Stine, som i tillegg til å bli årets butikkleder for Kid nasjonalt, også ble kåret til årets butikkleder i region 5. De to prisene er det salgsleder og regionsleder som står bak.

Ansattes ærespris

Hos Kid-butikken på Årnes er det ikke bare Stine som fikk priser å henge opp, men også kollega Lisbeth Fjeldberg ble mandag overrasket med pris og pokal.

ÅRETS ANSATTE: Lisbeth Fjeldberg fikk "De ansattes ærespris" av Amfi Årnes. Prisen er stemt fram blant de andre ansatte på senteret.

– De ansatte på Amfi Årnes har stemt fram en pris blant de ansatte her på senteret, jeg fikk ikke hvert med på selve arrangementet, men på mandag ble jeg møtt på jobb av «De ansattes ærespris», forteller Lisbeth, som har jobbet hos Kid i 13 år.

Hun bor også på Neskollen, ikke langt i fra kollega og butikkleder Stine.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

– Jeg har trivdes veldig godt her og har fungert som assisterende butikkleder. Hos Kid er det viktig å kunne gi god informasjon om gode dyner og senger, forskjellige oppheng for gardiner, stofftyper og veiledning i hjem og interiør. Det handler om hva man liker, hva man har fra før og hva som matcher, forteller Lisbeth.

Hun elsker interiør og derfor har jobben hos Kid vært perfekt. Men om noen måneder bytter hun likevel arbeidsgiver.

– Jeg skal begynne hos Aanerud. Da mister jeg ikke alle kundene, men de kan komme på kaffe etter å ha handlet interiør, sier Lisbeth.

PRISBELØNTE INTERIØRDAMER: Både butikkleder Stine Grimestad (t.v.) og Lisbeth Fjeldberg hos Kid Årnes har tilsammen fått tre priser. Stine fikk priser for årets butikkleder for Kid både nasjonalt og i region 5, mens Lisbeth fikk de ansattes ærespris fra Amfi Årnes.

Fire sesonger

Kid har mer enn 150 butikker i Norge, og Hemtex med mer enn 130 butikker i Sverige, Finland og Estland. Butikkleder Stine forteller at butikken på Årnes har sju ansatte. Selv er hun den eneste med heltidsstilling mens de andre jobber deltid.

– Framover skal vi starte julebutikken i oktober og det kommer alltid nyheter og varer. Vi har sesongskifte i butikken både vår, sommer, høst, vinter og til jul. Kid-butikkene bygger større og større og vi har blitt gode på senger. De største butikkene er på tusen kvadratmeter, forteller Stine.

Hun synes det er moro at både hun og Lisbeth fikk pris og at butikken for hus og hjem i Amfi-senteret på Årnes blir lagt merke til både lokalt og nasjonalt.