KJØR PENT: Politiet ber folk kjøre forsiktig. Snø og null-føre gir ofte utfordrende trafikkforhold. Foto: Jan Erik Hæhre

Utfordrende kjøreforhold i hele regionen

Bilistene i Nes har denne gang taklet forholdene bra.

– Vi har hatt en travel kveld tirsdag, men en rolig natt når det gjelder trafikk. I Nes er det ikke meldt om hendelser, forteller operasjonsleder i Øst politidistrikt.

Snøfall er ofte ensbetydende med ulykker og andre problemer i trafikken. Tirsdagens snøfall har imidlertid bilistene taklet greit, i følge politiet. I hvertfall gjelder det i Nes kommune.

Politiet meldte da også på Twitter tirsdag kveld om store trafikale problemer i store deler av politidistriktet på grunn av krevende føre.

– Det anbefales at man lar bilen stå om det ikke er nødvendig å kjøre. Hvis du må ut og kjøre: Kjør forsiktig, skriver politiet i meldingen.

I følge yr.no skal det fortsette å snø i området utover onsdag, og temperaturen vil ligger på rundt null grader. Det skaper ofte slapseføre, og vanskelige kjøreforhold.

Både torsdag og fredag er det spådd nedbør, da i form av regn, da det i følge yr.no vil være et par varmegrader. Det kan også skape glatte veger.