annonse

Hvit fredag med ordinære priser

Nei takk til black friday
Nei takk til black friday: I år har Madeleine Årnes (f.v.), Karoline Kløfta og Anita Fjermerås Hansen i Motehuset Fame valgt å ønske velkommen til hvit fredag på Black Friday. Ti prosent av dagens overskudd gir de til Raumnes & Årnes IL. Begge (Foto: Heidi Wexels Riser)
GODE TILBUD
GODE TILBUD: Sissel Ringstad fikk gratis lodd og benyttet seg av gode tilbud på Amfi Årnes. Senterleder Jørn Johansen ønsket de handlende velkommen fra klokka 07.00. fredag morgen. (Foto: )
: (Foto: )

Black Friday har blitt en stor handledag for mange og de fleste butikkene bugner av gode tilbud. Noen butikker har imidlertid valgt å hoppe av Black Friday-karusellen.

  • Heidi Wexels Riser

– I dag har vi hvit fredag, ordinære priser og masse flotte varer i butikken, sier Anita Fjermerås Hansen i Motehuset Fame på Årnes.

I år har de valgt å hoppe av Black Friday karusellen.

Ti prosent til R&Å

– Siden Black Friday kom til Årnes i 2015 har vi vært med. Det første året hadde vi halv pris på hele butikken. Da ødela vi for desembersalget, forteller Fjermerås Hansen.

I år har de valgt å ikke være med på Black Friday, og i stedet gir de ti prosent av dagens omsetning til Raumnes & Årnes Idrettslag.

– Vi dreper oss selv om vi skal være med på Black Friday. Nå har det blitt sånn at det er salg hele året, og det går ikke i lengden, fortsetter Fjermerås Hansen.

Hun håper at mange vil legge årets julehandel til de lokale butikkene og at ikke alle pengene er brukt opp på Black Friday.

Positive tilbakemeldinger

Hun forteller om positive tilbakemeldinger fra både kunder og leverandører på at de har valgt å ha hvit fredag med ordinære priser.

Også Woi Woi klær og interiør har valgt å ikke være med på den store handledagen.

– Skal vi være med på dette er ikke vi her om et år. Det er mange som skjønner at små bedrifter som oss ikke kan være med på denne karusellen, sier Natalie Woldsnes, innehaver i Woi Woi Klær og interiør. Hun forteller at også de skal gi bort deler at dagens omsetning og kundene kan komme med forslag til hvem som skal få pengene.

For første gang

– Jeg er på Black Friday for første gang, og skal benytte meg av noen av de gode tilbudene på Tilbords, sier Sissel Ringstad.

Fredag morgen ble hun møtt av senterleder på Amfi Årnes, Jørn Johansen, som delte ut gratis lodd til de handlende.

– Jeg synes nesten litt synd på handelsstanden som må være med på Black Friday, men det er jo fint for kundene, sier Ringstad.

Johansen forteller at det var flere kunder som ventet utenfor senteret da de åpnet klokka sju.

– Det er mange gode tilbud i butikkene og de som kommer tidlig vet akkurat hva de skal ha, sier Johansen, som ikke er i tvil om at denne dagen bidrar til økt handel og dermed også pluss i regnestykket til butikkene.

heidi@raumnes.no

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse