annonse

Hvem bør vinne publikumsprisen 2018?

publikumsprisen
publikumsprisen: Dette er de nominerte til publikumsprisen 2018 (Foto: Raumnes)
: Amanda Delara (Foto: )
: Bjørn Erik Lien (Foto: )
: Tre unge nesbuer med radiosuksess på Studentradioen i Bergen, fra v. Amund Engebretsen, Fredrik Høiby og Egil Øyri. (Foto: )
Tom Fidje
Tom Fidje: Tom Fidje
rudolfsen
rudolfsen: Geir Espen Haugnes Rudolfsen
: Amund GrØndahl Jansen (Foto: )
: Jan Magne Hanstad (Foto: )
: Ole Jørgen Halvorsen, Simen Roterud og Erik Røseid (Foto: )
Aasum
Aasum: Kjell Aasum
: Nes revy- og amatørteater (Foto: )
: Thomas Håkonsen (Foto: )
steensby
steensby: Marius Steensby

Gi din stemme til din favoritt i skjemaet som ligger i denne artikkelen.

Fred C. Gjestad

Publikumsprisen er nesbuenes pris under Kultur- og Idrettsgallaen 11. januar.

De nominerte er foreslått av leserne til Raumnes på våre nettsider. Hvem som vinner prisen er opp til deg. Gi din stemme i skjemaet nedenfor. Den kandidaten som får flest stemmer blir årets vinner av publikumsprisen 2018. (Se omtaler av kandidatene etter skjema)

: Bjørn Erik Lien Foto:

Bjørn Erik Lien

Lien er en klassisk ildsjel som tidlig og sent står på for Skogbygda IF, Halmsås og omegn, Nes skianlegg, Steinsjøens venner, kirkestua i Skogbygda, seniorkabareten og Skogbygda vel. Han bruker mange timer for frivilligheten i uka! I tillegg til alt dette hjelper han fra tid til annen naboer og eldre folk.

: Tre unge nesbuer med radiosuksess på Studentradioen i Bergen, fra v. Amund Engebretsen, Fredrik Høiby og Egil Øyri. Foto:

«9-5»

Amund Engebretsen, Egil Øyri og Fredrik Høiby har skutt seg inn i podcasthimmelen med ett smell med podcasten «9-5». Etter å ha startet en podcast i Studentradioen i Bergen denne høsten har de bidratt til å sette Nes og nærområdene på kartet for alvor og har i løpet av det siste halvåret blitt hedret med Tirilprisen og interne priser i Studentradioen. De har vært en av Studentradioens største publikumssuksesser de siste årene med skyhøye lyttertall over hele landet.

: Amanda Delara Foto:

Amanda Delara

Har blitt omtalt som en av landets mest spennende artister. Hun har gitt ut flere låter som har blitt streamet millioner av ganger, og spilt på de største festivalene i Norge. Hun spilte blant annet på årets nobelkonsert.

Hun slo gjennom med låta “Paper Paper” og covret seinere Karpe Diems “Gunerius”. Hun har stått på scenen med Karpe Diem, spilt på VG-lista, vært i studio med stjerneprodusent The-Dream i Paris og spilt flere konserter i både inn- og utland. Delara kommer fra Neskollen.

Tom Fidje
Tom Fidje: Tom Fidje Foto: -

Tom Fidje

Tom Fidje er leder av Rådet for personer med nedsatt funksjonsevne og 3. vara til kommunestyret. Han er utdannet barne-og ungdomsarbeider og jobber i barnehage på Jessheim.

Tom Fidje er trener for Hvam United, som er et fotballag for spillere med nedsatt funksjonsevne.

rudolfsen
rudolfsen: Geir Espen Haugnes Rudolfsen Foto: -

Geir Espen Haugnes Rudolfsen

Rudolfsen er virksomhetsleder i «Nes psykisk helse og avhengighet». Han har i en årrekke arbeidet for et godt tilbud innen psykiatrisektoren i Nes kommune. Han får skussmål som «en klok mann med hjerte for mennesker».

: Amund GrØndahl Jansen Foto:

Amund Grøndahl Jansen

24-åringen har utmerket seg på sykkelsetet, der han er med i det nederlandske proffteamet LottoJumbo. I september tok han en andreplass i Belgia og i sommer deltok han på Tour de France. Grøndahl Jansen planlegger også neste år å delta i Tour de France.

: Jan Magne Hanstad Foto:

Jan Magne Hanstad

Jan Magne Hanstad er virksomhetsleder i kulturavdelingen i Nes kommune, og har en sentral rolle i mye av det som skjer i kulturlivet i Nes.

Hanstad er primus motor for «Vegalangs» og «En jul i gamle dager». Han står sentralt i det kulturelle samarbeidet mellom kommunal og frivillig sektor i Nes.

: Ole Jørgen Halvorsen, Simen Roterud og Erik Røseid Foto:

Høieparkens venner

Ole Jørgen Halvorsen, Simen Roterud og Erik Røseid foreslår å ta tilbake Høieområdet som folkepark og friluftsområde. Dette er et forslag som har potensielt store, positive ringvirkninger for kultur- og idrettsliv samt folkehelse i Nes. Prosjektet har allerede inspirert engasjement hos engasjement hos politikere og øvrige befolkning. Et initiativ tatt av tre uavhengige og driftige nesgutter som ønsker å gjøre Nes enda mer attraktivt.

Aasum
Aasum: Kjell Aasum Foto: -

Kjell Aasum

Kjell Aasum er initiativtager til dannelsen av «Aarnes Historiske selskab», en organisasjon med formål å dyrke, spre interesse for og bevare stedets historie. Han var med på å stifte Nes Presseklubb i 1980 og vært leder siden 2004. Har vært bidragsyter til juleheftet «Jul i Nes» og redaktør i bladet 7 ganger.

: Nes revy- og amatørteater Foto:

Nes Revy- og Amatørteater

I 30 år har Nes Revy- og amatørteater skapt opplevelser for barn og unge. De skaper en viktig møteplass for mange folk i ulike aldre. Nes Revy- og Amatørteater har et tilbud til alle aldersgrupper og har flere oppsetninger hvert år i Nes kulturhus.

: Thomas Håkonsen Foto:

Thomas Håkonsen

Han blir omtalt som alltid blid, imøtekommende og positiv. Han er em sentral støttespiller og forkjemper for at Haga IF skal ha et A-lag i fotball. Han har et brennende engasjement for barn og unge.

steensby
steensby: Marius Steensby Foto: -

Marius Steensby

Dirigenten i «The real choir» har ikke først og fremst markert seg lokalt i Nes, selv om koret har spilt mange ganger i lokale kirker. Steensby stiftet koretog har vært dirigent i 15 år. Han er en samlende leder og koret mottar strålende kritikker. I år gjennomførte Marius steensby og The real choir en julekonsert i Oslo konserthus. Marius Steensby er bosatt på Tomteråsen og er leder i velforeningen der.

annonse