annonse

Hollywood-biljakt endte med at politiet dyttet bilen av vegen

Biljakt
Biljakt: Politiet fikk tilslutt innhentet mannen som stakk av fra bensinregninga i Fenstad. Mannen ville ikke stoppe, og politiet valgte tilslutt å dytte mannen av vegen. (Foto: Tommy Simon Norum)

Etter at bilføreren stakk av fra bensinregninga i Fenstad ble det hasardiøs kjøring og biljakt. Politiet la ut spikermatte, og klarte tilslutt å dytte bilføreren av vegen. Det viste seg at bilføreren var en etterlyst mann i 40-årene.

Tommy Simon Norum

Mandag klokken 17:46 fikk politiet melding fra YX-stasjonen i Fenstad om at en mannsperson i 40-årene hadde fylt bensin og stukket av fra regninga.

– Den ansatte skal ha forsøkt å stoppe bilen, men ble nesten påkjørt, sier Gunnar Foseid, politikontakt i Nes.

Deretter ble bilen observert i retning Vormsund, og bilføreren skal ifølge politiloggen ha «kjørt idiot». Deretter fortsatte den stygge kjøringen mot Opaker, der bilføreren ble blokkert av en lastebil. Politiet Innlandet i Hedmark gjorde seg klar med spikermatte, og politiet klarte etter hvert å ta igjen bilføreren. Bilturen endte på Kongsvinger. 

– Bilføreren nektet å stoppe, og politiet dyttet dermed til bilen slik at den havnet i grøfta. Hastigheten var lav og politiet fant det forsvarlig, sier Foseid, som forteller at det var snakk om en forsettelig påkjøring fra politiets side.

Etter at bilen havnet i grøfta, skal føreren ha nektet å gå ut av bilen.

– Det kom røyk fra bilen, men føreren nektet å komme ut. Det viste seg etter hvert at personen var etterlyst etter en alvorlig voldssak, og det var mistanke om at han skulle stikke av til Sverige, sier Foseid.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse