PAPIRARBEID: Etter at årets sommerrute var slutt har Hjalmar jobbet med registrering av alle svarene både digitalt og på papir. Nå gjenstår trekningen av årets hovedvinner. Foto: Tommy Simon Norum

Hjalmar skal trekke en hovedvinner av sommerruta

Etter at sommerruta var slutt i august har Hjalmar jobbet med sortering og registrering av riktige svar. Denne uka skal han trekke en hovedvinner.

– Det er mange svar både digitalt og på papir. Det er en stor jobb å sortere, men nå er je snart i mål, slår Hjalmar fra Brårud fast.

Etter 18 etapper med «På tur med Hjalmar», kom det inn mange svar på årets sommerrute. Bare på den første etappen, der Hjalmar og Priscilla var Bøhnsmia langs Hagavegen, kom det inn totalt 263 svar.

– Folk har vøri flinke, og det er lite feil svar på etappene i år. Nå gjelder det bare å sortere ut de som har alt riktig, og trekke en hovedvinner, sier Hjalmar.

Årets hovedpremie på sommerruta er en Kärcher HD 5/15 høytrykksspyler levert av Jeka Maskin, til en verdi av cirka 12 500 kroner.

Les også
Hjalmar er klar for ny sommerrute

– Med skikkelig utstyr fra Jeka, kan du spyle rein både sement og Leca, sier Hjalmar, som gleder seg til en høytidelig overlevering av årets hovedpremie.

Så fort Hjalmar har gjennomført trekningen blir hovedvinneren bekjentgjort i Raumnes.

– Je og Priscilla gjennomfører trekningen utendørs i friluft på Brårud, så det blir en såkalt værtrekning, sier Hjalmar.