annonse

Her tar ordføreren det etterlengtede spadetaket for ny ungdomsskole

Første spadetaket
Første spadetaket: Her tar ordfører Grete Sjøli det etterlengtede spadetaket for den nye ungdomsskolen. (Foto: Tommy Simon Norum)
Ny skole i 2020
Ny skole i 2020: Slik er de nye skissene for den nye ungdomsskolen i Vormsund, som skal stå klar i løpet av november 2020. Entreprenør for prosjektet er Ruta AS. (Foto: Vindveggen arkitekter as)
X: x (Foto: )

22 dager etter at Grete Sjøli ble konstituert ordfører lovte hun å ta det første spadetaket for ny ungdomsskole. I dag kunne hun endelig sette spaden i jorda.

Tommy Simon Norum

– Jeg har gledet meg i lang tid, sa ordfører Grete Sjøli (Ap), som i dag kunne ta det første og etterlengtede spadetaket for den nye ungdomsskolen i Vormsund.

– 22 dager etter at jeg ble konstituert som ordfører lovte jeg her på skolen at spaden skulle i jorda i løpet av ordførerperioden, sa Sjøli, som dermed gravde et symbolsk hull i jordflekken midt i borggården på Vormsund ungdomsskole.

– Dette skal ikke bare bli en god skole og arbeidsplass, men et nærmiljøsenter for hele Nes, sa Sjøli, som konstaterte at Vormsund er midtpunktet i bygda.

Ny skole i 2020
Ny skole i 2020: Slik er de nye skissene for den nye ungdomsskolen i Vormsund, som skal stå klar i løpet av november 2020. Entreprenør for prosjektet er Ruta AS. Foto: Vindveggen arkitekter as

– Dette skal bli en skole å være stolt av, sa Sjøli.

Entreprenøren Ruta AS tar over skolen 15. april, og den nye skolen skal være klar i løpet av november 2020.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse