FORSØKTE Å GJEMME SEG: Skjermbilde av videoen som Politiets Nettpatrulje – Øst politidistrikt har lagt ut på Facebook etter hendelsen natt til mandag. Foto: Politiet

Her jakter politiet tyver med hjelp av drone: Se video av politijakten

Politiets Nettpatrulje har lagt ut video av jakten på to campingvogn-tyver natt til mandag. Se videoen.

Natt til mandag bidro dronetjenesten i Øst politidistrikt til å fange to campingvogn-tyver i Nes.

Raumnes.no skrev mandag morgen at en liten, utenlandsk-registrert bil med en campingvogn bak fanget politiets interesse på Brårud natt til mandag. Sjåføren ville imidlertid ikke stoppe for politiet, og etter en kort kjøretur ble de to i bilen fanget inne på boligfeltet på Brårud der de ikke fant noen veg ut igjen.

Artikkelen fortsetter under annonsen.

Les også
Fikk drone-bistand i jakten på tyver

Politimann med drone i bilen

Da tok de to beina fatt, og stakk til skogs.

En politimann med drone i bilen var imidlertid tilgjengelig og raskt på stedet, og med hjelp av dronen ble de to tyvene lokalisert.

Se video her:

Politiets nettpatrulje – Øst politidistrikt har lagt ut video og følgende melding om hendelsen på Facebook:

«Natt til mandag var det en bil med campingvogn som ikke stoppet for kontroll på #Nes. De to som var i bilen hoppet ut og forsøkte å rømme fra politiet. Det viste seg at campingvogna var stjålet, og patruljen ønsket å få kontroll på tyvene.»

«Dronen var godt hjelpemiddel»

Videre heter det:

«Vi fikk en drone i lufta, og fikk etter hvert termisk utslag på 2 personer i skogen. Dronepiloten guidet patruljen frem til tyvene og de ble pågrepet. De to mennene i 30-årene er tiltalt for tyveriet. Dronen var et godt hjelpemiddel for patruljene på dette oppdraget.»

Raumnes har fått tillatelse av Politiet til å publisere videoen.