annonse

Her er ti kandidater til serviceprisen i år - nå trenger vi din stemme for å kåre vinneren

Ser­vi­ce­pris
Ser­vi­ce­pris: Nes sy­ke­pleie­pro­duk­ter fikk Årets ser­vi­ce­pris i 2018. I år er det ti kandidater å velge mellom. (Foto: )

Nes Næringsforening og Raumnes inviterer nesbuene til å stemme på Serviceprisen 2019.

Jan Erik Hæhre

Avstemmingen er nå avsluttet. Vinneren blir offentliggjort på Nes Næringsforenings møte 11. desember. 

I november inviterte foreningen og Raumnes innbyggerne til å komme med forslag til begrunnelse, og denne gangen var det god respons. Det kom inn mange forslag til næringsvirksomheter som fortjener denne oppmerksomheten.

Disse har vunnet prisen

Dette er også en pris som har vært delt ut siden 2012, og disse har vunnet prisen: Expert Årnes (2012 og 2013), Bilsenteret R2 AS (2014), Begravelsesbyrået Nilsen AS (2015), Joker’n Brårud AS (2016), Gines Lunsjbar (2017) og Nes Sykepleieprodukter (2018).

Nå handler det om å finne den mest verdige vinneren av Serviceprisen 2019.

Litt ekstra god service

Næringsforeningens leder uttalte i forbindelse med at vi inviterte nesbuene til å foreslå kandidater, at foreningen og Raumnes ønsker forslag på de som yter litt ekstra god service.

I det ligger det en forventning om at det ytes god service, men det er alltid noen som strekker seg litt ekstra for kundene sine, og som kanskje yter service ut over det du forventer.

Ti kandidater

Den gode responsen tidligere i november tyder på at stadig flere er opptatt av nettopp god service, både næringsvirksomhetene og de handlende.

I år kan nesbuene velger mellom ti kandidater. Gå inn på raumnes.no og gi din stemme.

Dette er de ti kandidatene dere kan velge mellom:

Sparbutikken, Elektriker Bekkevold, Jeka Maskin AS, Årnes Synssenter - Optiker Øiessvold AS, Tekno Maskin AS, Aanerud Bakeri, Sport1, Årnes, Hjelpemiddelsentralen Årnes, Elkjøp Årnes, Fru Skogsletten garnbutikk

Det er ett svar per person. Juryen vil ha anledning til å validere svarene.

Klikk for å se kommentarer ()

Her kan du fritt komme med synspunkter og informasjon. Vi krever fullt navn. Da blir det mer interessant for andre å lese det du skriver. Trakassering, trusler, hatske meldinger eller reklame aksepteres ikke på raumnes.no. Falske profiler utestenges. Vær saklig og vis respekt når du kommenterer.

annonse