annonse

Her er de nominerte idrettslag og -utøvere

Kultur og idrettsgalla
Kultur og idrettsgalla: Fra Kultur og idrettsgallaen 2018 (Foto: Harald Eigum)
Kvinnelig utøver
Kvinnelig utøver: Lotta Udnes Weng (Foto: )
Kvinnelig utøver
Kvinnelig utøver: Birgitte Kjuus er nominert til å vinne kategorien «Årets kvinnelige utøver» under Kultur- og idrettsgallaen 11. januar. Arkivfoto
Mannlig utøver
Mannlig utøver: Amund Grøndahl Jansen (Foto: )
Kvinnelig utøver
Kvinnelig utøver: Jenny Stene (Foto: )
Idrettslag
Idrettslag: Hvam IL (Foto: )
Mannlig utøver
Mannlig utøver: Alf Marius Loe Sandberg. (Foto: )
Idrettslag
Idrettslag: Raumnes Skytterlag (Foto: )
Mannlig utøver
Mannlig utøver: Eivind Bodding (Foto: )
Idrettslag
Idrettslag: Nes Ski (Foto: )

Og de nominerte er.... Raumnes presenterer de nominerte til kultur- og idrettsgallaen i januar.

Fred C. Gjestad

11. januar arrangeres kultur- og idrettsgallaen for andre gang i Nes kulturhus. Det skal deles ut priser i ti ulike kategorier. Raumnes skal presentere alle de nominerte de kommende dagene. Her er de nominerte i kategoriene årets idrettslag, årets kvinnelige utøver og årets mannlige utøver.

Alf Marius Loe Sandberg

18 -åringen er motorsportutøver. Han ble Norgesmester i klassen GT4 og tok sølv i Skandinavisk Mesterskap i klassen Seven Racing. Av 26 kjørte finaler totalt i 2018, har han 19 seire, 4 andreplasser.

Mannlig utøver
Mannlig utøver: Alf Marius Loe Sandberg. Foto:

Amund Grøndahl Jansen

24-åringen har utmerket seg på sykkelsetet, der han er med i det nederlandske proffteamet LottoJumbo. I september tok han en andreplass i Belgia og i sommer deltok han på Tour de France.

Mannlig utøver
Mannlig utøver: Amund Grøndahl Jansen Foto:

Eivind Bodding

24-åringen fra Bodding ble kåret til årets dommer i Akershus Fotballkrets. Han kommer fra Haga IF og startet som klubbdommer. Som 15-åring dømte han på kretsnivå. I år debuterte han som dommer i Obos-ligaen.

Mannlig utøver
Mannlig utøver: Eivind Bodding Foto:

Birgitte Kjuus

19-åringen fra Årnes utmerker seg i norgeseliten i stavsprang I år har hun tatt både junior- og senior gull i stav. I U20-klassen hoppet hun 3.90, noe som holdt til NM-tittel.

Kvinnelig utøver
Kvinnelig utøver: Birgitte Kjuus er nominert til å vinne kategorien «Årets kvinnelige utøver» under Kultur- og idrettsgallaen 11. januar. Arkivfoto Foto: -

Jenny Stene

20-åringen har gjort seg bemerket i norgestoppen innen flere skytegrener, ikke minst som representant for Haga Skytterlag blant annet i stang og felt. Hun er betegnet som ett av Norges største skyttertalenter. Hun kan blant annet skilte med VM i lagskyting i miniatyr og en 7. plass i VM i Sør-Korea i høst.

Kvinnelig utøver
Kvinnelig utøver: Jenny Stene Foto:

Lotta Udnes Weng

22-åringen er en eliteskiløper fra Nes ski. Hun er på rekruttlandslaget og har gått flere verdenscuprenn i ski. Under sesongåpningen på Beitostølen i år kom hun på tredjeplass i Beitosprinten og satser mot deltakelse i senior-VM i Seefeld senere i vinter.

Kvinnelig utøver
Kvinnelig utøver: Lotta Udnes Weng Foto:

Hvam IL

Hvam IL har i løpet av få år vokst til å bli kommunens største idrettslag med oppunder 1600 medlemmer. De har et bredt tilbud som favner de fleste aldersgrupper og såvel funksjonfriske som funksjonshemmede. Idrettslaget har idrettshallen Nes Arena, men vedlikeholder også lysløyper og turstier i nærområdet.

Idrettslag
Idrettslag: Hvam IL Foto:

Nes ski

Nes ski favner skiløpere fra ett år og opp til senioralder. De har fostret vintersportutøvere som i dag er på landslagsnivå, både som utøvere og innen støtteapparatet. Hovedfokus er skiglede og klubben har stort fokus på samhold mellom utøverne. Nes ski samler utøvere fra hele kommunen.

Idrettslag
Idrettslag: Nes Ski Foto:

Raumnes skytterlag

Raumnes skytterlag er et skytterlag som har mange gode skyttere i mange ulike aldersgrupper. Raumnes skytterlag har flere skyttere i Norgestoppen, men som også jobber med å legge tilrette slik at unge skyttere skal få et godt tilbud lokalt.

Idrettslag
Idrettslag: Raumnes Skytterlag Foto:
annonse