Bilulykke: En person fraktet til Ullevål sykehus med kritiske skader. Politiet opplyser på stedet at bileier ikke er varslet om tyveriet. Foto: Remi Presttun

Gutt (17) kritisk skadd etter bilulykke

Oppdatert: En gutt på 17 og en mann på 18, begge fra Nes, var involvert i en bilulykke på Hvam tidlig søndag morgen. Gutten er kritisk skadd, men utenfor livsfare.

Tidlig søndag morgen var det en trafikkulykke på Hvam. Politiet fikk melding om ulykken klokken 07:06.

En 17 år gammel gutt var fører av bilen, og han skal være kritisk skadd. Den 18 år gamle passasjeren skal være lettere skadd. Politiet opplyser til Raumnes at det er snakk om en singelulykke, der en person skal ha vært fastklemt.

Oppdatert: Politiet opplyser til Raumnes kl. 13.38 at 17-åringen er kritisk skadd, men utenfor livsfare.

Den skadde 17-åringen ble hentet av ambulansehelikopter, og flydd til Ullevål sykehus. 18-åringen ble hentet av ambulanse, opplyser politiet til Raumnes. Også han skal nå være på Ullevål sykehus.

Polititet bekrefter til Raumnes at begge ungdommene er fra Nes. De mistenker at bilen er stjålet fra Oslo-området og at sjåføren har kjørt i beruset tilstand.

Ulykken skal ha skjedd i Jupiterveien på Neskollen, og veien vil bli avstengt i lang tid, da politiet nå vil foreta en åstedsgransking på stedet.

Bilulykke Hvam: Bilen kjørte ut i skogen ved Jupitervegen. Foto: Remi Presttun